На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку




Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Клубы аквариумистов > Клуб "Карликові цихліди в Україні "Цихлідка"
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.04.2016, 11:27   #1
Как обработать?
 
Аватар для нос
Живу я тут

Реєстрація: 03.11.2014
Дописи: 190
 

сказав Дякую: 396
сказали Дякую 99 раз(и) в 51 повідомленні
нос нос поза форумом 29.04.2016, 11:27
Рейтинг: ()

Добрый день! Есть в планах на будущее завести себе ракушковых, симилисов или мультиков! Ранее цыхлид не держал, а тут почитал форум, интернет и очень их захотелось завести. Сейчас изучаю пока о их содержании.
Суть вопроса такова - под подьездом на газоне сейчас много крупных виноградных улиток, как их обработать чтоб так сказать заготовить на будущее в прок?
Если не там написал прошу перенести в нужное есто! Ну и жду советов!
Переглядів: 12122
Відповісти з цитуванням
Старий 29.04.2016, 11:35   #2
Живу я тут
  
 
Аватар для Godo
 
Реєстрація: 25.11.2007
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 3.941
сказав Дякую: 2.099
сказали Дякую 2.842 раз(и) в 1.323 повідомленні
Re: Как обработать? ===www.aquaforum.ua===

Виноградные улитки в сливочно-чесночном соусе
"Нагреть духовой шкаф до температуры 200 градусов, запекать улитки 7-10 минут. Выложить их таким образом, чтобы соус был сверху и не вытекал при запекании"
Приятного аппетита.
__________________
От так завжди: вчора було рано, завтра буде пізно, а сьогодні - немає коли!


__________________

Godo поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Godo за це повідомлення:
нос (29.04.2016), Олег Зп (29.04.2016)
Старий 29.04.2016, 11:48   #3
Живу я тут
  
 
Аватар для barvinok62
 
Реєстрація: 22.09.2011
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 2.886
сказав Дякую: 21.065
сказали Дякую 12.477 раз(и) в 2.291 повідомленні
Re: Как обработать? ===www.aquaforum.ua===

нос,почитайте здесь с 304 поста:http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=164664&page=21


__________________

barvinok62 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую barvinok62 за це повідомлення:
ander67 (29.04.2016), lavrin (30.04.2016), нос (29.04.2016)
Старий 29.04.2016, 15:49   #4
Живу я тут
  
 
Аватар для нос
 
Реєстрація: 03.11.2014
Дописи: 190
сказав Дякую: 396
сказали Дякую 99 раз(и) в 51 повідомленні
Re: Как обработать? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Godo Переглянути допис
Виноградные улитки в сливочно-чесночном соусе
"Нагреть духовой шкаф до температуры 200 градусов, запекать улитки 7-10 минут. Выложить их таким образом, чтобы соус был сверху и не вытекал при запекании"
Приятного аппетита.
Не поверите брезгую! Да и жевать панцири не комильфо!

нос поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.04.2016, 16:33   #5
Живу я тут
  
 
Аватар для Godo
 
Реєстрація: 25.11.2007
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 3.941
сказав Дякую: 2.099
сказали Дякую 2.842 раз(и) в 1.323 повідомленні
Re: Как обработать? ===www.aquaforum.ua===

нос, эм, зачем жевать панцири? Мясо улитки достают из панциря специальными вилочками. Деликатес же
__________________
От так завжди: вчора було рано, завтра буде пізно, а сьогодні - немає коли!


__________________

Godo поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.04.2016, 16:58   #6
Живу я тут
  
 
Аватар для нос
 
Реєстрація: 03.11.2014
Дописи: 190
сказав Дякую: 396
сказали Дякую 99 раз(и) в 51 повідомленні
Re: Как обработать? ===www.aquaforum.ua===

Бррр. Какая гадость. А вот как потом достать улитку из панциря?

нос поза форумом   Відповісти з цитуванням


Share/Bookmark

Відповідь


Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:45.


vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.



AQA.ru  - все об аквариумах

no new posts