|
09.05.2016, 11:36
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Коломыя
Дописи: 318
сказав Дякую: 58
сказали Дякую 149 раз(и) в 109 повідомленні
|
Re: підкажіть, що це наросло в акваріумі? фото додаю ===www.aquaforum.ua===
Якщо я не помиляюсь ця зараза дуже паскудна і одними замінами не обійтись..У мене було щось схоже,після передозування добривами..по трохи почали чорніти і відмирати всі рослини.Вона чимось нагадує плісняву,покриває частково грунт,декорації..рослини покриваються чорним налетом,зупиняються в рості і поступово гинуть. Що я тільки не робив,нічого не помагало..Тільки повний перезапуск і ретельний перебір всіх рослин помогло. Можливо у вас щось інше,але якщо вода почне зранку тьмяніти(ніби щось не так і не мутна,але якась не звична),а на вечір знову ставати прозорою і чистенькою,це вірна ознака. Будьте пильні)
|
|
|
09.05.2016, 11:38
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: київ-осокорки-позняки
Дописи: 134
сказав Дякую: 19
сказали Дякую 8 раз(и) в 7 повідомленні
|
Re: підкажіть, що це наросло в акваріумі? фото додаю ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ipolit
Якщо я не помиляюсь ця зараза дуже паскудна і одними замінами не обійтись..У мене було щось схоже,після передозування добривами..по трохи почали чорніти і відмирати всі рослини.Вона чимось нагадує плісняву,покриває частково грунт,декорації..рослини покриваються чорним налетом,зупиняються в рості і поступово гинуть. Що я тільки не робив,нічого не помагало..Тільки повний перезапуск і ретельний перебір всіх рослин помогло. Можливо у вас щось інше,але якщо вода почне зранку тьмяніти(ніби щось не так і не мутна,але якась не звична),а на вечір знову ставати прозорою і чистенькою,це вірна ознака. Будьте пильні)
|
дякую, придивлюся
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:07.
|