На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.05.2016, 18:56   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Украина
Дописи: 21
сказав Дякую: 7
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Re: Перша спроба: креветки, нано з логічними виринаючими наслідками... ===www.aquaforum.ua===

ahnenerbe
Дякую за вичерпну відповідь! Аерацію вимкнув (тут без спорів). Щодо внутрішнього фільтру, навпки раніше малий стояв, і не дивиться він там, тому й поставив зовнішній, тим паче як на мене він більш фільтрує (більша губка, кераміка для бактерій ) хіба ні ?
А риб я чомусь взяв для естетичності та щоб можливо щось собі теж обгризали.... Хоча над цим я ще задумуюсь...
А забрати обігрів це як ? На літо так, можливо, а наразі думаю буде плохенько без нього.

Оскар
Аква свіжа, так, рослини поки молоді та малі, світла в співвідношенні до кількості рослин багато ? І "перекос по макро" це для мене трохи космос...

Kote_23 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.05.2016, 21:35   #2
Живу я тут

Звідки Ви: г.Мелитополь
Дописи: 969
сказав Дякую: 454
сказали Дякую 604 раз(и) в 395 повідомленні
Re: Перша спроба: креветки, нано з логічними виринаючими наслідками... ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Kote_23 Переглянути допис
це для мене трохи космос...
І щож робити? Все одно потрібно буде вивчати ці питання і розуміти ,що ви робите,задля чого і як воно працює.Бо порадити можна багато чого,але хто відповідатиме? Ви,і тілько ви.Навіть з невеликим опитом ви розумієте,що великий фільтр то єкраще малого,і рибу гріти треба-бо захворіє.А ось навіщо СО,як рослин дві стеблини і чому заважає аерація і я не розумію.
Прочитайте про запуск акви,накидайте роголистнику(він зїсть надлишки фосфаті та нітратів,поки рослини не почнуть рости),зменьшіть світло.

Оскар поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:37.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts