|
30.07.2016, 13:17
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Осокорки
Дописи: 1.652
сказав Дякую: 812
сказали Дякую 797 раз(и) в 574 повідомленні
|
Re: Гудить і шумить Eheim Pickup 2012 ===www.aquaforum.ua===
Раз вы хотели изначально 2 внутренних фильтра, то я не понимаю почему вы не взяли например 2 фильтра Акваэль Фан 3 плюс... Ведь у вас уже есть опыт использования Фан 1, он же вас устраивал? У меня есть Фан 2 плюс. Абсолютно бесшумный... Ну или берите помпы и мочалки... Раз ваши фильтры гудят и резонируют, то меняйте их... Привыкнуть можно ко всему, но лучше не мучьте себя и не занимайтесь самовнушением, что они стали тихими... А вообще чем мощнее помпа, тем больше шум...
Отправлено с моего MI 2S через Tapatalk
|
|
|
cказали "Дякую" Pol_Kiev за цей допис:
|
|
30.07.2016, 16:00
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 103
сказав Дякую: 121
сказали Дякую 162 раз(и) в 38 повідомленні
|
Re: Гудить і шумить Eheim Pickup 2012 ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Pol_Kiev
Раз вы хотели изначально 2 внутренних фильтра, то я не понимаю почему вы не взяли например 2 фильтра Акваэль Фан 3 плюс... Ведь у вас уже есть опыт использования Фан 1, он же вас устраивал? У меня есть Фан 2 плюс. Абсолютно бесшумный... Ну или берите помпы и мочалки... Раз ваши фильтры гудят и резонируют, то меняйте их... Привыкнуть можно ко всему, но лучше не мучьте себя и не занимайтесь самовнушением, что они стали тихими... А вообще чем мощнее помпа, тем больше шум...
Отправлено с моего MI 2S через Tapatalk
|
Я не можу сказати, що я зразу хотів хотів два фільтра. Почитав на форумі по фільтрах, і люди пишуть що краще дві слабші помпи ніж одна потужніша, буде тихіше. Плюс не буде застійних зон і слабший потік води в одну сторону. А про eheim кругом пишуть що він супер тихий, досить великий фільтрувальний елемент і "німецька якість". І сподобались з'ємні стакани з губкою. Шум ще поки терплю, може притруться. Зараз на вулиці жара, вікна відкриті і мертвої тиші у квартирі все одно немає. Коли вже буде не до витримання буду пробувати продавати.
А що ставити замість них? Aquael циркулятор з губкою але який на мій об'єм (225 літрів сухими), 1000 чи 1500 щоб не здувало рибок?
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:55.
|