|
16.10.2016, 15:17
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Івано-франківськ
Дописи: 92
сказав Дякую: 278
сказали Дякую 43 раз(и) в 25 повідомленні
|
Re: (=)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ryuras
Доброго дня.
Хочу замовити AQUAYER Планария Стоп
Як зробити замовлення?
|
Ліки отримав. Дякую !!!
Почав лікування.Ще до остаточної перемоги над планаріями далеко, але того здоров'я вони вже мати точно не будуть.
Якщо серйозно, то я і не думав, що в мене в акві стільки планарій.
В понеділок отримав, зробив планову підміну води і додав в акву (природа, овал 62л) 3 таблетка згідно інструкції. У середу увесь акваріум був у планаріях, повилазили і почали дохнути. В четвер вечором зробив часткову підміну води і додав ще дві таблетки. Планарії ще є, але вони вже значно меньші за розміром і явно не такі активні, видно "молодняк" планарій добиваю.
На іншу живність та рослин ліки не вплинули, черіки і риби почувають себе нормально.
|
|
cказали "Дякую" ryuras за цей допис:
|
|
16.10.2016, 18:42
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.041
сказав Дякую: 8.916
сказали Дякую 5.965 раз(и) в 2.955 повідомленні
|
Відповідь: Re: (=)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды ===www.aquaforum.ua===
ryuras,
Лекарство работает 
Вы сейчас попробуйте ещё посифонить дно, что-бы собрать дохлых планарий. И не кормите пока креветок, пусть они подъедают , то что осталось от планарий, живых креветки не трогают, а погибших едят, креветкам не капли не вредит 
|
|
cказали "Дякую" Bahmut за цей допис:
|
|
20.10.2016, 19:31
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Івано-франківськ
Дописи: 92
сказав Дякую: 278
сказали Дякую 43 раз(и) в 25 повідомленні
|
Re: (=)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды ===www.aquaforum.ua===
Пройшло 11 днів з моменту початку лікування. Планарій вже три дні не видно.
Ліки реально працюють.
Мабуть через тиждень проведу контрольне лікування.
Bahmut, дякую
Цитата:
Допис від ryuras
Ліки отримав. Дякую !!!
Почав лікування.Ще до остаточної перемоги над планаріями далеко, але того здоров'я вони вже мати точно не будуть.
Якщо серйозно, то я і не думав, що в мене в акві стільки планарій.
В понеділок отримав, зробив планову підміну води і додав в акву (природа, овал 62л) 3 таблетка згідно інструкції. У середу увесь акваріум був у планаріях, повилазили і почали дохнути. В четвер вечором зробив часткову підміну води і додав ще дві таблетки. Планарії ще є, але вони вже значно меньші за розміром і явно не такі активні, видно "молодняк" планарій добиваю.
На іншу живність та рослин ліки не вплинули, черіки і риби почувають себе нормально.
|
|
|
cказали "Дякую" ryuras за цей допис:
|
|
20.10.2016, 20:17
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.041
сказав Дякую: 8.916
сказали Дякую 5.965 раз(и) в 2.955 повідомленні
|
Відповідь: Re: (=)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды ===www.aquaforum.ua===
ryuras,
Да, через недельку -другую желательно ещё раз повторить, вдруг какая-то планария только сейчас решила вылупиться из где-то оставшегося яйца 
|
 |
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:13.
|