На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум > Нано аквариумистика
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Нано аквариумистика Все про аквариумы маленьких размеров.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.10.2016, 08:28   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 124
сказав Дякую: 159
сказали Дякую 85 раз(и) в 35 повідомленні
Re: Нанокуб з кристалами ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Андрю_ха Переглянути допис
Оно как то получается, что мы легких путей не ищем?
Зачем этот кампот с водопроводом, если у Вас есть соль и тдс - метр. Почему сразу не сделали воду необходимых параметров?
Была жесткость 3, теперь 4.5 и так до 7 будете выводить. И живность и растения любят стабильность.
Вы ж наверное читали, какие параметры нужны кристаллу? Доведите воду до тех параметров, думаю тдс=177 вполне подойдет.
Кристалл какого класса запускать - не поинципиально, что достанете. Ранее чем через месяц я б их не покупал.
Нитраты? Фосфаты? Дайте растениям хотябы адаптироваться. Наблюдайте, задавайте вопросы.
Вышесказанное не претендует на обчзательное к выполнению, но я б сделал как то так.
Проблема в тому, що система зворотнього осмосу в мене знаходится на роботі, а добираюсь я громадським транспортом. Так як руки чесались до запуску, тому залив тільки 12 літрів. Про параметри утримання кристалів читав, завтра буду робити наступну підміну і збільшувати жорсткість. Стосовно добрив, Ви радите наразі не давати?

dota_master поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.10.2016, 12:27   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Николаев
Дописи: 230
сказав Дякую: 286
сказали Дякую 91 раз(и) в 67 повідомленні
Re: Нанокуб з кристалами ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від dota_master Переглянути допис
Стосовно добрив, Ви радите наразі не давати?
В плане удобрений - не осмелюсь Вам что-либо советовать - сам в поиске истины нахожусь)). Это пусть травники со стажем высказываются.
Но кормить растения нужно когда они хотят кушать, а кушать они хотят, когда начинают расти. А на данном этапе созревания Вашей банки скорее всего все это будут кушать водоросли.

Востаннє редагував Андрю_ха: 27.10.2016 о 14:29..
Андрю_ха поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Андрю_ха за цей допис:
dota_master (27.10.2016)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:46.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts