Цитата:
Допис від Карача
ОЧЕНЬ ЖАЛЬ!....
ЖАЛЬ что мы гонимся не за тем.....
|
Друже Вова. Не поспішай з передчасними висновками.
На моє переконання, справа не в фонді. Фонд як фонд.
Визнання для митця вартує більше ніж призова цукерочка. Тут справа дещо в іншому. Сам не одразу зрозумів. Ми ганяємося дійсно не за тим. За понтами в вигляді супер рідкісних та екзотичних риб та рослин.
Ніхто не вихваляється утриманням карася чи плотвички WF чи рогоперецею чи валіснерією "дикого збору". Інша справа з фронтозами чи скатами, чи буцефаландрами, чи ерікаулонами.
Моє особисте відкриття завдяки конкурсу це передусім бички. Мені шкода розбирати акваріум та відпускати риб та раків до Дніпра широкого. Я вражений цікавою поведінкою риб та раків. Цікавенні істоти!!! А за досить скромним на перший погляд забарвленням та формами прихованасправжня краса! Я дійсно відкрив для себе дещо нове та надзвичайно привабливе в акварімістиці.
Дійсно шкода руйнувати цей акваріум.
За цей новий досвід, почуття та естетичну насолоду від спілкуванням зчасточкою своєї рідної природи я вдячний тобі та цьому конкурсу.
Але ж раніше і я недооцінював можливості нашого біотопного акваріума, як і більшість громади.
Тому вважаю, що ми тільки на початку розвитку цього напрямку акварійного мистецтва і робити будь які висновки передчасно. Сліпий казав побачимо...