|
Re: Роблю ЛЕД світильник на 62л ===www.aquaforum.ua===
Glok, на шнурку (паракорді) досить нормально висить. Швидко устаканюється ))) в стані спокою. Думаю на тросику підвішати. Ніяк ноги не дійдуть до Епіцентру, часу не густо. Хочу взяти самий тонкий тросик в силіконі або без із нержавійки, мабуть що 2мм, щоб він був майже не замітний, не кидався в очі. Вуха думаю викрутити і через ці отвори пропустити тросик. Ну якось так.
Якщо не вийде, то залишу на шнурку, тільки щось краще підберу.
Стаціонарно світильник вішати не буду, тоді вже краще ножки замовити чи самому зробити. Деколи його треба взагалі зняти, полка і так низько (23 см) над акваріумом висить. Коли щось глобальне робити, трохи заважає.
До речі, у Senturio, класні ножки купляв для світильника на 25л баночку. Прикольні такі ножки.
З підвісом у мене більш-менш вирішено.
А от з діодами і драйверами я завис. Бюджет на світло я вже протратив на заміну проца в ноуті, замість Целєренона у мене тепер І3 бігає, але душа криком кричить і вимагає І7. Ну і SSD дуже хочеться. Де цих грошей набрати? Я вже на мийці економлю, машину 3 місяці не мив ))))
Є ідея скомбінувати 3Вт з 1 Вт діодами. 6500К і 11000К будуть 3Вт, а кольорові будуть 1Вт, але іх буде більше, може розбавлю їх 1Вт 6500 або 11000К. Планую під них 2 (середню) планку виділити. Хочу зменшити на дні червоні плями. Зараз обмозговую цю ідею
Востаннє редагував ryuras: 25.11.2016 о 11:23..
|