Re: "Райська рибка" або Макропод звичайний (Macropodus opercularis). ===www.aquaforum.ua===
Маркес, цікаво!!! А в кого такі? В вас? Самі робили? Вибачте, але якби зловити такий ракурс щоб краще було видно окрас їх, а ще краще коли самці "грають" між собою!!!
От подивився фото і від синього щось там ну дуууже мало!!! Практично все від чорного! Може на фото не видно. Дякую!!!
Питання одне - хто робив! На скільки знаю що чорні і Оперкуляриса дуже тяжко перехрестити!!! В мене сиділи разом то ні разу такого не було!!!
Востаннє редагував chelovek_73: 03.12.2016 о 17:37..
Re: "Райська рибка" або Макропод звичайний (Macropodus opercularis). ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від chelovek_73
Маркес, цікаво!!! А в кого такі? В вас? Самі робили? Вибачте, але якби зловити такий ракурс щоб краще було видно окрас їх, а ще краще коли самці "грають" між собою!!!
От подивився фото і від синього щось там ну дуууже мало!!! Практично все від чорного! Може на фото не видно. Дякую!!!
Питання одне - хто робив! На скільки знаю що чорні і Оперкуляриса дуже тяжко перехрестити!!! В мене сиділи разом то ні разу такого не було!!!
Получится, попробую словить кадр.
Цитата:
Допис від Маркес
Несколько отличий от черного - размер(больший) ....
А якого розміру у вас самець чорного макра?
В мене самці чорного Ротрюкена мали по 15 см!!! Самки відповідно менші.
По полосам зрозуміло. В подальшому якщо схрещувати то вони більш приступати будуть.
У вас які Ротрюкена чи Конколори?
В общаку поняьно багато малечі не виросте. Ну хоч один і то результат!!! Воно вийшло само собою я так зрозумів!?!?