|
08.12.2016, 09:37
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: IS
Дописи: 2.594
сказав Дякую: 11.515
сказали Дякую 8.553 раз(и) в 1.684 повідомленні
|
Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===
Може так статися,що другий ваш Кальвус- це самка, яку агресор схиляв до інтіму. А тепер, хлопчик зажурився. Всі риби в обмеженному просторі можуть проявляти агресію, як шо не мають де сховатись.Можливо треба додаткові якісь схованки, чи шпарини між камінням.В мене здоровань Комприцепс жив з меньшими за розміром Кальвусами, так його взагалі не було видно- постійно сидів за скалою.Пересадив в 3- б рази більше помешкання, бачу тепер постійно, хоч і іноді ховається.
|
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Игорь Колосан за це повідомлення:
|
|
08.12.2016, 10:43
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 103
сказав Дякую: 121
сказали Дякую 162 раз(и) в 38 повідомленні
|
Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Игорь Колосан
Може так статися,що другий ваш Кальвус- це самка, яку агресор схиляв до інтіму. А тепер, хлопчик зажурився. Всі риби в обмеженному просторі можуть проявляти агресію, як шо не мають де сховатись.Можливо треба додаткові якісь схованки, чи шпарини між камінням.В мене здоровань Комприцепс жив з меньшими за розміром Кальвусами, так його взагалі не було видно- постійно сидів за скалою.Пересадив в 3- б рази більше помешкання, бачу тепер постійно, хоч і іноді ховається.
|
Я віддав агресора а залишив того, що гняли. Схованок трохи є, коли жили разом другий весь час десь ховався, а діставав тільки під час годування або коли випливав з схованки. Я вже думаю може докупити ще кілька, але боюсь перенаселення. У мене по фільтрації дві губки з помпами, зовнішнього немає, сифоню кожен тиждень і візуально все ніби чисто. І незнати чи уживуться в одній банці ці всі риби, куди їх потім?
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:54.
|