Цитата:
Допис від Afra
Держать дискусов и пользоваться самыми дешевыми наполнителями в канистру... А канистра у Вас какая? ,,Йобо?  " Не хочу показаться пророком, но не хотел бы быть Вашим соседом этажом ниже... 
|
Так я використовую самі дешеві наповнювачі, в тому числі цеоліт і активоване вугілля. А по ефективності є найкращими в певних ситуаціях. Купувати німецький цеоліт, тоді як в Україні є свій - по-моєму невірно. Вони його у нас і купують, а потім в красивих упаковках продають в ДЕСЯТКИ разів дорожче.
Бути пророком справа неблагодарна, особливо в таких питаннях...

Фільтр у мене перевірений на 100% - Atman серії CF.
Добавлено через 7 минут
Цитата:
Допис від varuh
Не стоит домыслы превращать в антирекламу  Уверен, что не все причины Вы перебрали, поищите ещё 
|
Причина одна - до встановлення фільтра з тими кубами, всі риби жили і процвітали, а зараз

.
Як ножем відрізало, в один день різка зміна здоров'я. За день здохли 2 дискуси. Такого просто не буває. Хіба замість води залити спірт.
Головне, щоб внутрішні органи не сильно постраждали від того формальдегіду.
Добавлено через 16 минут
Цитата:
Допис від sasha
Ну вот вам результат китайских аквариумных поделок. Тяга к халяве "приятным ценам" приводит к подобным последствиям.
|
Китайські вироби є різні. Є якісні і високотехнологічні, які ми всі вже давно використовуємо. І є низькоякісні, яких на відміну від Європи і США, до нас привозять.
Китайські вироби є всюди, навіть про те не здогадуючись ми їх вже споживаємо. Це запчастини до автомобілів ВІДОМИХ брендів, Ford, VW і інші. Але ми про це не знаємо. Глобалізація все-таки. Це і шампіньйони мариновані і ще багато чого.
Моїм завданням було попередити акваріумістів про таку небезпеку, як неякісні вироби, для цього і існує, в тому числі, форум.
Будьте пильні!
!!!!!!!!!!!!!Якщо хто має таку можливість перевірте цей виріб у себе, або в лабораторії!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(можу вислати зразки для аналізів)