|
16.01.2017, 21:57
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Жмеринка
Дописи: 393
сказав Дякую: 363
сказали Дякую 219 раз(и) в 135 повідомленні
|
Re: Оборудование,фильтры, первый аквариумный опыт. ===www.aquaforum.ua===
Ballast, А які власне рослини плануються?Просто якщо ще 2-3вида докупите і на цему все,то від фітолампи толк тільки в чеку на електрику буде,ті рослини що є і без фітоламп нормально себе відчувають.Світлодіодна стрічка щей під кришкою,погана думка,довго не протяне.Краще б взяли баласт і дві т5 по 24Вт. Грунт теж мяко кажучи завеликої фракції,більше для ландшафтних рішень підходе,знову ж таки,якщо рослин багато не планується,то і цей підійде. Ну і випукле скло,у моєї сестри виникли проблеми з чисткою такого,почистити можна та дуже не зручно,тай дивитись казала через нього теж не дуже. Це моя власна думка,навязувати не буду)
|
|
|
cказали "Дякую" Олександр+ за цей допис:
|
|
16.01.2017, 23:40
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 504
сказав Дякую: 66
сказали Дякую 105 раз(и) в 51 повідомленні
|
У вас все вийде. Нічого складного немає. Підміна води, світло, газ, добрива - і все буде як у кіно.
|
cказали "Дякую" tarya за цей допис:
|
|
17.01.2017, 00:27
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Украина
Дописи: 4
сказав Дякую: 3
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Олександр+
Ballast, А які власне рослини плануються?Просто якщо ще 2-3вида докупите і на цему все,то від фітолампи толк тільки в чеку на електрику буде,ті рослини що є і без фітоламп нормально себе відчувають.Світлодіодна стрічка щей під кришкою,погана думка,довго не протяне.Краще б взяли баласт і дві т5 по 24Вт. Грунт теж мяко кажучи завеликої фракції,більше для ландшафтних рішень підходе,знову ж таки,якщо рослин багато не планується,то і цей підійде. Ну і випукле скло,у моєї сестри виникли проблеми з чисткою такого,почистити можна та дуже не зручно,тай дивитись казала через нього теж не дуже. Це моя власна думка,навязувати не буду)
|
Ростительности много не планирую, как будет в будущем выглядеть все, тоже слабо пока представляю. По мере продвижения будет видно) что касается освещения, то светодиодная лента и фито лампа это временная мера, буду что-то воять более интересное.
Про выгнутое стекло... Да, есть эффект линзы. Четко стало заметно как только начал садить растения.
У меня вопрос по co2 нужно ли оно в моих масштабах, как его применять, на сколько это эффективно, работает ли это все вместе с аэрацией... где-то читал что при работе помпы с аэрацией подача co2 бесполезна. Наносит ли это, газ, какой-то ущерб обитателям?
Ну и если нужно это все, то не плохо бы ссылочку на самодельную простейшую установку по углекислому газу.
P's: спасибо за отзывы.
|
|
|
17.01.2017, 01:28
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Жмеринка
Дописи: 393
сказав Дякую: 363
сказали Дякую 219 раз(и) в 135 повідомленні
|
Ballast, З со2 поки що не заморочуйтесь,для тих рослин що у вас є воно не потрібне,але якщо захочеться спробувати,то тут все що душа бажає ( http://www.aquaforum.ua/forumdisplay.php?f=403 ),саме простіше для "попробувати" брага. А на рахунок аерації,вихлоп фільтра направте догори,щоб хвиля була,тай вся аерація.Від того що фільтр бульбашками плюється,більше шуму а ніж толку.
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:49.
|