|
23.01.2017, 18:14
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ, Оболонь-3
Дописи: 1.885
сказав Дякую: 4.839
сказали Дякую 1.987 раз(и) в 1.046 повідомленні
|
Відповідь: Re: Будь ласка ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від vadimostapchuk16
Как всегда все читают и никто не пишет)))
|
ну, я можу написати:
"УкрПоштою" рослини ніхто не передає.
допомогло?!
якщо серйозно, то Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться. а так, це виглядає, м'яко кажучи, дивно: людина щойно зареєструвалась на форумі, хоче щоб їй подарували рослину, незрозуміло звідки вона і "куди" дарувати, та ще й "подарувати" якомога дешевше...
рослини відправляються кур'єрськими службами із якомога мінімальним терміном доставки і з утепленим пакуванням, або автобусним/залізничним транспортом, за умов наявності прямого із Вами сполучення і, знову таки, з утепленим пакуванням. можливо, комусь і буде "цікаво" дарувати із таким клопотом, але краще " Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться".
|
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Володимир за це повідомлення:
|
|
23.01.2017, 18:54
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Полонне
Дописи: 27
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Будь ласка ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Володимир
ну, я можу написати:
"УкрПоштою" рослини ніхто не передає.
допомогло?!
якщо серйозно, то Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться. а так, це виглядає, м'яко кажучи, дивно: людина щойно зареєструвалась на форумі, хоче щоб їй подарували рослину, незрозуміло звідки вона і "куди" дарувати, та ще й "подарувати" якомога дешевше...
рослини відправляються кур'єрськими службами із якомога мінімальним терміном доставки і з утепленим пакуванням, або автобусним/залізничним транспортом, за умов наявності прямого із Вами сполучення і, знову таки, з утепленим пакуванням. можливо, комусь і буде "цікаво" дарувати із таким клопотом, але краще " Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться".
|
Полонне, Хмельницька обл.
Отправлено с моего X6 через Tapatalk
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:33.
|