На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Аквариум "Колбы", обсуждение аквариумов, полностью укомплектованных оборудованием, тумбы, материал для изготовления....

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.03.2017, 17:33   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Deutschland
Дописи: 260
сказав Дякую: 51
сказали Дякую 43 раз(и) в 33 повідомленні
Re: Початок 300Л ===www.aquaforum.ua===

Сачок,
Давно хотел спросить- каковы шансы не пострадать от углекислоты, при таких возможных вариантах...
Статья: По своему действию на организм углекислый газ является наркотиком, оказывает раздражающее действие на кожу и слизистые оболочки. В больших концентрациях угнетает дыхательный центр. Высокое содержание углекислого газа обычно сопровождается низкой концентрацией кислорода в воздухе, что также является причиной аноксемии. При содержащий углекислого газа в воздухе помещения свыше 2% отмечаются головная боль, повышенная сонливость, общая слабость.

Вторник поза форумом  
Старий 14.03.2017, 19:49   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Миколаїв
Дописи: 328
сказав Дякую: 173
сказали Дякую 191 раз(и) в 125 повідомленні
Відповідь: Re: Початок 300Л ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Вторник Переглянути допис
Сачок,
Давно хотел спросить- каковы шансы не пострадать от углекислоты, при таких возможных вариантах...
Статья: По своему действию на организм углекислый газ является наркотиком, оказывает раздражающее действие на кожу и слизистые оболочки. В больших концентрациях угнетает дыхательный центр. Высокое содержание углекислого газа обычно сопровождается низкой концентрацией кислорода в воздухе, что также является причиной аноксемии. При содержащий углекислого газа в воздухе помещения свыше 2% отмечаются головная боль, повышенная сонливость, общая слабость.
Як свідок загибели трьох людей від нештатного спрацювання системи СО2 на судні, можу сказати що газ може викликати не тільки головній біль... Але балон може витримувати п'ятикратний тиск, а подача замала щоб впливати на повітря у кімнаті. Одна дві бульки у секунду ні як не вплинуть. В загалі я не помітив ніяких проявів кисневого голоду або ще чогось.

Востаннє редагував Сачок: 14.03.2017 о 20:00..
Сачок поза форумом  
cказали "Дякую" Сачок за цей допис:
Вторник (14.03.2017)
Старий 14.03.2017, 19:58   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Днипро
Дописи: 2.681
сказав Дякую: 1.223
сказали Дякую 2.789 раз(и) в 1.221 повідомленні
Re: Початок 300Л ===www.aquaforum.ua===

Вторник, даже если произойдет разгерметизация баллона, даже если представить, что у вас герметичная комната, то концентрация со2 все равно останется на низком, безопасном уровне. Единственная угроза - взрыв, но это нужно не знаю, постараться
Сачок, на судне у вас сработала система пожаротушения? У нее принцип тушения по объемному признаку, после начала тревоги всегда дается время, чтобы покинуть помещение. Скажите, в вашей тумбе нет прогиба посередине? Или то фото искажает? (Или мои глаза)

Шалєний Летун поза форумом  
cказали "Дякую" Шалєний Летун за цей допис:
Вторник (15.03.2017)
Старий 14.03.2017, 20:45   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Миколаїв
Дописи: 328
сказав Дякую: 173
сказали Дякую 191 раз(и) в 125 повідомленні
Відповідь: Re: Початок 300Л ===www.aquaforum.ua===

Це камера з мобіли. Так би я вже ловив рибок на нижчому поверсі.

Система спрацювала під час випробувань. Люди не встигли піднятися з трюму на палубу. Це об'ємна система. СО2 не тільки витісняє кисень, він ще має вплив на організм. Два рази вдихаєш і все (

Востаннє редагував Сачок: 15.03.2017 о 08:38..
Сачок поза форумом  

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:13.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts