|
12.04.2017, 18:29
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Витебск . Беларусь
Дописи: 930
сказав Дякую: 7.466
сказали Дякую 3.785 раз(и) в 805 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
а якщо ще й почнете міксувати (як от "Великі озера Африки але не біотоп") - результатом буде просто срач і бардак.
|
Шановний Aleron , Пропоную для початку зайти в тему конкурсу "дизайн акваріума великих африканських озер" та ознайомитися з правилами і критеріями оцінки.
У тих хто хоче брати участь у биотопном конкурсі та дизайн банки буде відповідний , так що про який міксі Ви говорите.
Схоже Ви просто боїтеся конкуренції з боку любителів африки. 
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую ander67 за це повідомлення:
|
|
12.04.2017, 18:47
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ander67
Шановний Aleron , Пропоную для початку зайти в тему конкурсу "дизайн акваріума великих африканських озер" та ознайомитися з правилами і критеріями оцінки.
У тих хто хоче брати участь у биотопном конкурсі та дизайн банки буде відповідний , так що про який міксі Ви говорите.
Схоже Ви просто боїтеся конкуренції з боку любителів африки. 
|
Я не любитель конкурсів, мені подобається сперечатись
Пропозиція на попередній сторінці була зробити конкурс на межі акваскейпу і біотопу (наскільки я то зрозумів), я висловив свою точку зору щодо неї.
І конкуренції лякатись у мене ще не було можливості, я технічно не можу брати участь у таких конкурсах. Тому поки що вивчаю доступний досвід.
Ви думаєте, в нас такий високий загальний рівень любителів Африки?
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
|
|
12.04.2017, 19:22
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 1.565
сказав Дякую: 11.298
сказали Дякую 6.836 раз(и) в 1.291 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Aleron, предложение на грани двух течений в аквариумистике была моя попытка в конкурсе ADC AGL(Африка). В этом году посмотрим в правильном ли я пошел направлении. Володины, оба конкурса сугубо биотопные, тут таких предложений не было.
Конкуренция в "Африке" хоть отбавляй, даже в прошлом году она была на хорошем уровне.
Могу сказать так, биотоп сложен в сборе информации, а вот скейперские конкурсы сложны в создании самой композиции(на Амановский конкурс не которые за полгода начинают создавать композиции, надеюсь и в биотопном движении когда то будет такой скрупулезный подход).
И как бы мы не хотели их смешивать, они смешиваются в любом биотопном конкурсе. Всегда есть оценка за "красоту", называется она по разному правда в конкурсах.
ander67, вот и я говорю, что грань не большая. И хорошие работы по озерам Африки имеют полное право участвовать в конкурсах хард-скейпа(ну может с не большими переделками).
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую myprog за це повідомлення:
|
|
12.04.2017, 21:13
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Витебск . Беларусь
Дописи: 930
сказав Дякую: 7.466
сказали Дякую 3.785 раз(и) в 805 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Aleron, Справа в тому, що ці два конкурсу ну ніяк не можуть перетинатися. Не може чкловек один і той же акваріум виставити на обидва конкурси - заборонено правилами обох конкурсів. Якщо хтось захоче брати участь в обох конкурсах - йому доведеться кардинально змінювати дизайн своєї банки. А от чи правильно він її оформив згідно правил - вирішуватимуть судді.
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую ander67 за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:53.
|