Re: Шлях до озера Танганьїка ===www.aquaforum.ua===
Доброго дня, всім читачам моєї теми. Нарешті закінчив з фіто-фільтром, переробив його та закріпив на стіну.
Іспити показали, що з наповнювачем(фіто-фільтру) замовлена мною помпа дуже потужна та рівень води тримається хоч і стабільно але дуже високо. Поскрібши в себе по загашникам - знайшов меншу, з можливістю регулювати силу потоку.
Також підкупив каміння базальту, різного розміру, для створення картинки в акваріумі.
Звільнив повністю акваріум - від рослин та грунту(можливо комусь потрібний ідеальний грунт для травника біля 30кг !!за Вашу ціну або обмін читайте нижче!!, дуже якісно промитий та висушений - базальтова крихта чорна 2-4мм), залишились лише мешканці(можливо когось зацікавлять Хелени, Аманки та підстаркуваті Мікрорасбори Галактіки !!за Вашу ціну або обмін читайте нижче!!
Тепер з'явились нові питання - що використовувати в якості підкладки під каміння та де рекомендований матеріал можна придбати?
Каміння в мене в акваріумах попередніх було, але ніколи не заморочувався клав на грунт та присипав. В запланованому акваріумі такий фокус не вийде, оскільки заплановані мешканці будуть копати та підкопувати - з цієї причини вирішив ставити каміння безпосередньо на дно та підсипати піском.
Ще питання де можна придбати мушлі потрібного розміру, щоб запланованим мешканцям комфортно жилося?
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую ~~DANILA~~ за це повідомлення:
Re: Шлях до озера Танганьїка ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ~~DANILA~~
Тепер з'явились нові питання - що використовувати в якості підкладки під каміння та де рекомендований матеріал можна придбати?
Каміння в мене в акваріумах попередніх було, але ніколи не заморочувався клав на грунт та присипав. В запланованому акваріумі такий фокус не вийде, оскільки заплановані мешканці будуть копати та підкопувати - з цієї причини вирішив ставити каміння безпосередньо на дно та підсипати піском.
Я использовал подложку под ламинат на все дно, на нее керамическую плитку ( можно использовать оргстекло или любой твердый пластик ) глянцевой стороной вниз.
Цитата:
Допис від ~~DANILA~~
Ще питання де можна придбати мушлі потрібного розміру, щоб запланованим мешканцям комфортно жилося?
Сейчас самое время, пока не поднялвсь трава сделать вылазку на природу по берегам рек, оврагов - насобирать пустых раковин виноградных улиток. Сам запасался таким образом.