|
30.04.2017, 10:14
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
В прошлом конкурсе были выполнены все условия, иначе работу просто не допустили бы до участия - убога відмазка насправді... Всі конкурсні роботи відповідали вимогам конкурсу, інакше їх просто би не допустили. У вимогах не було пункту про мінімальну тривалість успішного утримання. І тут у вас усе в порядку, як і в мене.
Ви дотепер нічого не відписували на всі мої звернення, це виглядало підозріло.
За це пояснення дякую, питань до вас стало менше.
Але конкретно по ваших конкурсних, ви так і НЕ ВКАЗАЛИ ЖОДНИХ ТЕХНІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ. Також, якщо акваріуми успішно жили після конкурсу, будьте ласкаві, надайте фото чи відео докази цього (якщо, звісно, хочете довести свою правоту).
Мене минулого року засудили, я не став ображатись, а просто довів це. Ваша дружина у відповідь на закономірні і логічні питання образилась, а це якось дивно. Свою правоту потрібно відстоювати, інакше з'являються підозри, що дискредитують перемогу. Ображати нікого тут я не хотів, просто ви дотепер замовчуєте елементарні і важливі деталі. Але, Бог з вами.
P.S.: я не товарищ
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
|
|
30.04.2017, 14:47
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород, Полтавская обл.
Дописи: 2.900
сказав Дякую: 3.136
сказали Дякую 7.314 раз(и) в 1.569 повідомленні
|
Re: Відповідь: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
Також, якщо акваріуми успішно жили після конкурсу, будьте ласкаві, надайте фото чи відео докази цього (якщо, звісно, хочете довести свою правоту).
|
При всем желании не сможет, поскольку за неимением фотокамеры просил меня провести фотосессию конкурсных работ. Ни у кого и в мыслях не было что будет столько ажиотажа. Иначе сфотографировал бы и в анфас и в профиль и даже из под хвоста кота через отражение в люстре.
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую L.I.N.K. за це повідомлення:
|
|
01.05.2017, 18:58
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород
Дописи: 121
сказав Дякую: 1.054
сказали Дякую 420 раз(и) в 95 повідомленні
|
Re: Відповідь: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
Ви дотепер нічого не відписували на всі мої звернення, це виглядало підозріло.
|
Вибачте мене звісно шановний, але ви мені (як і я вам) ніхто, і доводити чи спростовувати ваші нарікання я не маю бажання (любите сперечатись - шукайте когось іншого), якби огранізатори чи судді поставили такі вимоги я б звісно їх би надав...
Цитата:
Допис від Aleron
якщо акваріуми успішно жили після конкурсу, будьте ласкаві, надайте фото чи відео докази цього
|
а навіщо? щоб вас заспокоїти? як я написав вище я не збираюсь розкривати всі "карти" так як остання композиція буде приймати участь у конкурсі цього року
Цитата:
Допис від Aleron
Свою правоту потрібно відстоювати, інакше з'являються підозри, що дискредитують перемогу
|
дискретувать перемогу можуть лише судді, і я так і не зрозумів - яку правоту? Був конкурс, всі участники дотримались умов конкурсу, незалежні судді поставили оцінки (притом відмічу що суддійський склад був з людей більш досвідчених чим я з вами) вказали на помилки (як організаційні так і в плані оформлених робіт) що ще не так? Рухаймось далі, робимо висновки, та будем всі разом приносити естетичну насолоду від участі як собі так і оточуючим. І дам вам наперед невеличку пораду - ну зовсім негарно коли участник конкурсу під час проведення голосування ображає роботи інших участників, дочекайтесь фінальной теми - і висловлюйте свою думку. Якщо ще є якісь питання чи нарікання пишіть мені в приватні повідомлення - там спокійно і поспілкуємось, і не будемо засмічувати цю тему.
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую -шут- за це повідомлення:
|
|
01.05.2017, 21:11
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 308
сказав Дякую: 920
сказали Дякую 466 раз(и) в 160 повідомленні
|
Цитата:
Допис від -шут-
Рухаймось далі, робимо висновки, та будем всі разом приносити естетичну насолоду від участі як собі так і оточуючим.
|

cказали "Дякую" олег1975 за цей допис:
|
|
05.05.2017, 09:39
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: россия.г.калининград
Дописи: 894
сказав Дякую: 1.497
сказали Дякую 1.342 раз(и) в 488 повідомленні
|
-шут-, В лс написал//
|
|
|
cказали "Дякую" denis73 за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:49.
|