Відповідь: Re: Конкурс "Биотопов отечественных водоемов-2017" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ю.В.
У меня есть предложение- предложить всем участникам конкурса на период работы жюри (с 15 по 25 сентября) изменить названия своих каналов на нейтральные. Не вижу в этом никаких сложностей. Закончит жюри работу- можно вернуть обратно старое название.
Це неможливо.
Краще учасникам висилати свої відео організаторам, які розмістять їх на офіційному Ютуб каналі конкурсу, який необхідно створити. Тоді буде гарантовано конфіденційність конкурсних робіт і максимальну об'єктивність для глядачів при голосуванні
Цитата:
Допис від Aleron
Це неможливо
Чому неможливо? Десь опція зникла? Організатори будут зшивати по декілька роликів в один, накладаті музику (озвучка ж заборонена) і таке інше? В чому саме неможливість?
Цитата:
Допис від Aleron
Краще учасникам висилати свої відео організаторам, які розмістять їх на офіційному Ютуб каналі конкурсу, який необхідно створити.
Карачі більш нема чим займатись? Ну, я не проти, я йому вишлю пяток роликів з побажаннями і нехай працює. Або нехай пароля дасть, я сам зроблю.
Мало того що, судячи з остнніх обговорень, дехто розуміє конкурс біотопних акваріумов як конкурс ФОТОГРАФУВАННЯ біотопних акваріумов, так ще й пригоди з відео собі вигадувати?