21.08.2017, 00:18
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 463
сказав Дякую: 1.553
сказали Дякую 411 раз(и) в 221 повідомленні
|
Re: Какая соль лучше? ===www.aquaforum.ua===
Вітаю. Дуже хороша тема. Дякую що почали обговорювати, надіюсь матеріал теми буде насиченним.
Від себе скажу про Reef Crystals, не самий кращий вибір, особливо останнім часом, про заростання це добре підмічено, підтримую.
Коли працював в магазині то до нас якось завітала громадянка з Угорщини (Венгрії), відкрив відро с сіллю Reef Crystals вона зразу скривилась і сказала свому чоловіку пахне як "Мотерна" далі почала пояснювати що в Угорщинні коли вагітні жінки мають от от народжувати, то в роддомах за кілька днів їм дають курсом спеціальні вітаміни для вагітних називається по їхньому "Мотерна". також попросила трохи попробувати і сказала що навіть присмак такий же.
До чого веду і це лише моя думка, про те що в даній солі Reef Crystals, компанія трохи переборщила з добавками вітамінів і амінокислот, і вони там містяться просто в кінских дозах, що не є природньо для морської води.
Сам перейшов на АТІ, не дорога сіль, СПС-ам, ЛПС, і мягкоті дуже подобається. Сіль практично зовсім не має запаху, і дуже швидко розчиняється. Теж відмітив по обростанням, що пісок став на пів-тона білішим.
Один жирний +
Я задоволенний.
Востаннє редагував V-V-F: 21.08.2017 о 00:25..
|
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую V-V-F за це повідомлення:
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:45.
|