Результати опитування: Какой аквариум достоин Приза?
|
1.
|

|
8 |
7,77% |
2.
|

|
0 |
0% |
3.
|

|
0 |
0% |
4.
|

|
36 |
34,95% |
5.
|

|
6 |
5,83% |
6.
|

|
1 |
0,97% |
7.
|

|
1 |
0,97% |
8.
|

|
4 |
3,88% |
9.
|

|
2 |
1,94% |
10.
|

|
45 |
43,69% |
 |
08.12.2017, 14:50
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Запорожье,Бабурка
Дописи: 1.001
сказав Дякую: 1.094
сказали Дякую 1.980 раз(и) в 590 повідомленні
|
Re: Приз зрительских сипатий.Миргород. Четвертый региональный детский конкурс аквариу ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
Дуже вже вони всі подібні, конкурсні роботи.. Подібні акваріуми, один і той же грунт, задній фон, використані подібні коряги і рослини, оформлювались роботи явно в один день і фотографувались одним і тим же фотографом Оффтоп
вибачаюсь але напишу те що спадає на думку - існує імовірність що і активно допомагала дітям в оформленні одна і та ж людина
|
Интересно,а как вы себе представляете поставить всех детей в равные условия с разным грунтом, разными аквариумами, разными корягами и камнями??!!И как вы себе представляете двух дневный конкурс с десятью участниками в одном помещении и не в одно время запусков??!! А фотограф, что должен быть разный?
Я прошу прощения, но вы вообще в теме? Вы про сам конкурс что то читали? В теме конкурса присутствовали? Вы понимаете вообще о каком конкурсе идет речь?
А по поводу одного и того же помощника - это вообще смешно...Даже комментировать не буду...
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую Митрич за це повідомлення:
|
|
08.12.2017, 15:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Re: Приз зрительских сипатий.Миргород. Четвертый региональный детский конкурс аквариу ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Митрич
Интересно,а как вы себе представляете поставить всех детей в равные условия с разным грунтом, разными аквариумами, разными корягами и камнями??!!И как вы себе представляете двух дневный конкурс с десятью участниками в одном помещении и не в одно время запусков??!! А фотограф, что должен быть разный?
Я прошу прощения, но вы вообще в теме? Вы про сам конкурс что то читали? В теме конкурса присутствовали? Вы понимаете вообще о каком конкурсе идет речь?
А по поводу одного и того же помощника - это вообще смешно...Даже комментировать не буду...
|
Що думаю те і написав
І в мене власне по самому конкурсу зауважень немає. Дати дітям попрацювати з заранше заготовленим матеріалом це правильно, цікаво для дітей і корисно для них же.
Я от не розумію тільки яким боком цей дитячий конкурс, нам, дорослим дядькам, оцінювати? Я б всіх учасників конкурсу нагородив цінними призами, шоколадками в придачу, зробив колективну фотографію, вручив кольорові дипломи і їх же самим запропонував провести конкурс глядацьких симпатій. Це було б для них цікаво, а думка їх ровесників сприйнялась би без образ. Може воно так і було, я ж не в курсі.
А що оцінювати нам, дорослим, ну так якщо серйозно?.. І образити якусь дитину, якій дорослі дяді чомусь не дали голосів, в той час як її робота нічим не гірша за роботу інших? Роботи то справді однотипні.
Це чисто моє ІМХО і я його висказав
|
|
|
cказали "Дякую" Cognitio rerum за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:39.
|