11.12.2017, 15:48
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Re: Мушлевці - ракушковые ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Gorn
Пришла в голову мысль пересадить в одну банку своих ракушковых, ну и не только.
Площадь дна аквариума 125\45. А именно Lamprologus ocellatus gold, Telmatochromis vittatus Chituta,
Altolamprologus compressiceps Sumbu shell
Lamprologus speciosus. Да ещё скорее всего в эту компанию добавлю каудопунктатусов и ципров, куда без них. Камни в аквариуме хочу выложить в виде подковы разделив тем самым на несколько зон. Ну как вам такое соседство, жизнеспособно?
|
Все повинно бути нормально. Площа дна позволяє (об'єм банки літрів під 300 напевно)
Вітатуси будуть держатися біля каменів. Оцелатусам до каменів байдуже (найбільш неприв'язана до скель риба імхо). Спеціозуси достатньо шустрі щоб не попадатися оцелатусам на очі надто часто, а довжина аква достатня щоб їм розділитись (спеціозуси менші оцелатусів і мирніші, тому ставлю на те що ганяти будуть саме оцелатуси спеціозусів а не навпаки))
Сумбу шелів не тримав, але здається вони рибка мирна і будуть держатись біля своїх ракушок (головне не ставити ракушки з шелами близько біля ракушок оцелатусів, що при 125 см довжини не трудно)
Ну з ципрами зрозуміло  Як поведуть себе каудопунктатуси - не спрогнозую.. Думаю, знайдуть свою нішу..
Словом, тримайте нас в курсі! 
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:24.
|