|
02.02.2018, 17:36
|
|
|
Moderator
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 8.738
сказав Дякую: 5.974
сказали Дякую 9.952 раз(и) в 3.831 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу "Танганьїка в Україні". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
Цитата:
|
Допис від mazapura
для цього потрібні альтруїсти
|
|
в клубі об'єднуються не за бабло
|
|
|
02.02.2018, 18:23
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу "Танганьїка в Україні". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від mazapura
в клубі об'єднуються не за бабло
|
Я за двома руками! Давайте об'єднуватися!
І давайте підтримувати тематичний сайт по танганьїці! Фотограф з мене ніякий, але готовий запропонувати свою скромну допомогу наприклад як "письменник і журналіст" (це я вас цитую))
Але Ви ж бачите яка активність у нас навіть тут в тематичних вітках форуму..
Таки немає зацікавленості.. думаю не останню роль в цьому відіграє те, що в продажі люди зараз не зацікавлені.
Хотілось би помилятись..
|
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
|
|
02.02.2018, 19:14
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 1.142
сказав Дякую: 10.327
сказали Дякую 5.938 раз(и) в 1.060 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу "Танганьїка в Україні". ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
Але Ви ж бачите яка активність у нас навіть тут в тематичних вітках форуму..
Таки немає зацікавленості...
|
Шкода, що так є, але вище фізіологічної особливості - не підстрибнеш. Довоєнної активності в клубі ще довго чекатимем. Втрачатимем однодумців, потужних заводчиків, потенціальних покупців та рибу. (Складіть список видів, які не були дефіцитом в Україні милій, якої тепер немає).
Це реальність. Сумно, але як є.
Тож головне питання - навіщо за такої активності, такого реального становища справ в клубі ще й офіційний сайт?
Вибачте, якщо когось не по справі засмутив.
Вірю та сподіваюсь на краще, але не сьогодні.
|
|
02.02.2018, 20:23
|
|
|
Moderator
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу "Танганьїка в Украї ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
готовий запропонувати свою скромну допомогу наприклад як "письменник і журналіст"
|
чудово!
Цитата:
Допис від mazapura
Щоб жив потрібно
- придбати домен,
- придбати хостинг,
- встановити ПЗ
|
- залишилось "відновити" (купити) назву домену
+ хостинг - можу розмістити поруч зі своїми "Цихлідами в Україні"
+ можу встановити або joomla або wordpress - для статей саме те, що потрібно
. з якимось "легким" безкоштовним дизайном
. . або з цікавим, платним, але потрібні гроші = ~ $50-100
|
|
|
|
cказали "Дякую" mazapura за цей допис:
|
|
03.02.2018, 20:52
|
|
|
Живу я тут
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу "Танганьїка в У ===www.aquaforum.ua===
mazapura, якщо дивитись на речі прагматично, без емоцій, то думається розкрутити новий сайт до прийнятного рівня відвідуваності насправді нереально. Особливо враховуючи тенденції теперішнього часу
|
|
|
04.02.2018, 14:39
|
|
|
Moderator
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу "Тан ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
якщо дивитись на речі прагматично ... розкрутити
|
ми кожного разу повертаємось до бізнесу.
|
|
|
04.02.2018, 14:55
|
|
|
Живу я тут
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від mazapura
|
справа не в бізнесі, а просто зробити сайт достатньо відвідуваним щоб на ньому появлялись нові люди і проявляли якусь активність, зробити сайт живим - думаю мало реально..
У Вас бачу теж є сайт "Цихліди в Україні". Як там відвідуваність? Спробував вчора зайти - на жаль нічого крім стандартних описів деяких риб не знайшов..
|
|
|
|
cказали "Дякую" Cognitio rerum за цей допис:
|
|
04.02.2018, 16:15
|
|
|
Guest
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Офіційний сайт клубу ===www.aquaforum.ua===
А что нам даст сайт на сегодняшний день?
Любителей от этого больше не станет. Больше толку будет если клуб поддерживать и развивать, когда есть темы и новые сообщения, люди читают и в любом случае появляются новые любители.
Цитата:
Допис від mazapura
|
Дело не в бизнесе, но рыба как минимум должна сама себя содержать и давать возможность потихоньку развиваться. На вырученные деньги от продажи малька, покупать новые виды, но этого к сожалению не получается делать, а постоянно вкладывать и быть в минусе это грустно. Превращаться в оптовика и продавать по 10грн., мне лично это не нужно. Остался один аквариум с танганьикой, жаль конечно, но такова реальность.
|
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
|
|
04.02.2018, 17:46
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Konstantin L
Дело не в бизнесе, но рыба как минимум должна сама себя содержать и давать возможность потихоньку развиваться. На вырученные деньги от продажи малька, покупать новые виды, но этого к сожалению не получается делать, а постоянно вкладывать и быть в минусе это грустно. Превращаться в оптовика и продавать по 10грн., мне лично это не нужно. Остался один аквариум с танганьикой, жаль конечно, но такова реальность.
|
Особисто я ці речі бачу інакше. Акваріуми не повинні приносити доходу і також не обов'язково повинні себе забезпечувати якщо вони приносять значно більшу користь - приносять позитивні емоції, тобто задоволення. А для чого людині взагалі гроші? Крім деякої кількості необхідної для прожиття (прожиткового мінімуму) решту все одно так чи інакше тратяться на задоволення якихось бажань. Акваріуми забезпечують це з саме 
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:24.
|