|
10.03.2018, 22:26
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 50
сказав Дякую: 38
сказали Дякую 24 раз(и) в 20 повідомленні
|
Відповідь: Возвращение к хобби детства ===www.aquaforum.ua===
СО2 можете подавати з першого дня, так як добрива в воду виділяє підложка. Раджу обзавезтись рідкими тестами хоча б на NO3 i PO4 щоб знати приблизно рівень цих основних елементів і відповідно прийняти рішення коли подавати добрива. Пошкодження на кубі можуть бути механічні, або від переохолодження при транспортуванні. Необмежений термін може бути в макро добривах - там прості солі: калієва селітра і монофосфат калію, а сполуки заліза здатні окислятись- придивіться чи не випав осадок.
10.03.2018, 23:11
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Винница
Дописи: 102
сказав Дякую: 95
сказали Дякую 10 раз(и) в 9 повідомленні
|
Re: Відповідь: Возвращение к хобби детства ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Rfght
СО2 можете подавати з першого дня, так як добрива в воду виділяє підложка. Раджу обзавезтись рідкими тестами хоча б на NO3 i PO4 щоб знати приблизно рівень цих основних елементів і відповідно прийняти рішення коли подавати добрива. Пошкодження на кубі можуть бути механічні, або від переохолодження при транспортуванні. Необмежений термін може бути в макро добривах - там прості солі: калієва селітра і монофосфат калію, а сполуки заліза здатні окислятись- придивіться чи не випав осадок.
|
Більша пляшка, я так зрозумів то мікро добрива, так там два комки плавають. Залізо не можу просвітити нічим, настільки непрозора пляшка. Спробую перелити. Якщо випав осадок чи плавають комки то вони непридатні для використання?
|
12.03.2018, 19:45
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Винница
Дописи: 102
сказав Дякую: 95
сказали Дякую 10 раз(и) в 9 повідомленні
|
Re: Відповідь: Возвращение к хобби детства ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Rfght
|
Пілключив сьогодні бражку, на кубі вечері з'явилось пару бульок))
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:11.
|