|
11.03.2018, 17:04
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Коростень
Дописи: 173
сказав Дякую: 170
сказали Дякую 234 раз(и) в 74 повідомленні
|
Re: Древлянское море. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Noe
На етапі запуску потрібно максимально "вибивати" органіку. Пінник повинен бути налаштований на мокру піну. В Вашому варіанті пінна буде ну дуже сухою. Тому я б налаштував піну на рівні червоної лінії, як на фото (синя лінія, я так розумію, це верх корпуса пінника)
|
На указанном Вами уровне пена была сразу после запуска. Через три дня уровень опустился. Органике взяться неоткуда, разве только та малая часть, которая осталась после чистки, закваски в перекиси, и повторной чистке.
Я постоянно консультируюсь с производителем пенника.
|
|
|
cказали "Дякую" Сирота за цей допис:
|
|
11.03.2018, 19:47
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 328
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 236 раз(и) в 141 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Сирота
На указанном Вами уровне пена была сразу после запуска. Через три дня уровень опустился. Органике взяться неоткуда, разве только та малая часть, которая осталась после чистки, закваски в перекиси, и повторной чистке.
Я постоянно консультируюсь с производителем пенника.
|
Рівень опустився не від того, що вся органіка вибилася, тут технічна причина. Але то Ваш акваріум, Ви господар 
|
|
|
cказали "Дякую" Noe за цей допис:
|
|
11.03.2018, 20:19
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Noe
Рівень опустився не від того, що вся органіка вибилася, тут технічна причина. Але то Ваш акваріум, Ви господар 
|
Какая техническая причина? Если Вы делаете замечания, то будьте добры аргументировать. Данная модель предназначена для систем объёмом до 2000 литров. У меня 300.
Специально для Вас сделал фото. Четвёртый день после заселения трёх рыб и начала кормёжки.
|
|
|
11.03.2018, 20:32
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: г.Житомир
Дописи: 8.387
сказав Дякую: 15.499
сказали Дякую 6.298 раз(и) в 3.410 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Сирота
Если Вы делаете замечания, то будьте добры аргументировать
|
, это не замечания, а подсказки 
Вам пытаются подсказать, помочь.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую nickanya за це повідомлення:
|
|
11.03.2018, 22:16
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 328
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 236 раз(и) в 141 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Сирота
Какая техническая причина? Если Вы делаете замечания, то будьте добры аргументировать. Данная модель предназначена для систем объёмом до 2000 литров. У меня 300.
Специально для Вас сделал фото. Четвёртый день после заселения трёх рыб и начала кормёжки.
|
Хочу подякувати nickanya, я не збирався критикувати, а лише підказати  А Ваше фото тільки підтверджує що я казав - піна буде дуже суха. Я ж не кажу, що пінник поганий, я кажу що рівень піни низький. І я б виставив рівень піни значно вище і вважаю, що так буде правильно. Рішення за Вами.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Noe за це повідомлення:
|
|
12.03.2018, 07:32
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Noe
Хочу подякувати nickanya, я не збирався критикувати, а лише підказати  А Ваше фото тільки підтверджує що я казав - піна буде дуже суха. Я ж не кажу, що пінник поганий, я кажу що рівень піни низький. І я б виставив рівень піни значно вище і вважаю, що так буде правильно. Рішення за Вами.
|
"Считаю, что так будет правильно."- это сильный аргумент!
Где Вы увидели сухую пену? Вы реально не понимаете? Если я подниму до указанного Вами уровня, то чаша будет наполняться за 5 сек, т.к. происходят скачки уровня пены. Система только запускается и пеннику необходимо приработаться. Повторюсь. Я с Логиновым обсуждаю работу пенника, т.к. это его изделие. На данном этапе всё в норме. Тоже самое мне говорят другие, не менее толковые специалисты.
|
|
|
12.03.2018, 14:43
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Ивано-Франковск
Дописи: 275
сказав Дякую: 45
сказали Дякую 73 раз(и) в 57 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Сирота
"Считаю, что так будет правильно."- это сильный аргумент!
Где Вы увидели сухую пену? Вы реально не понимаете? Если я подниму до указанного Вами уровня, то чаша будет наполняться за 5 сек, т.к. происходят скачки уровня пены. Система только запускается и пеннику необходимо приработаться. Повторюсь. Я с Логиновым обсуждаю работу пенника, т.к. это его изделие. На данном этапе всё в норме. Тоже самое мне говорят другие, не менее толковые специалисты.
|
І хто ж це вам такий толковий порадив поставити на 300 літрів пінник який тяне 2000л?
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:54.
|