01.05.2018, 22:54
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Кременчуг
Дописи: 200
сказав Дякую: 137
сказали Дякую 231 раз(и) в 92 повідомленні
|
Re: `Украина. Европа. Профессиональное LED освещение для ваших аквариумов от RIVAL AQ ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від true_red
Доброго дня, питання до виробника ,та і може ще хтось зустрічався з такою проблемою(проблема явно не в світильнику).
Купив Rival MAX Spectral 50, світить просто шикарно, рослини за пару днів буквально відреагували, все супер.
Але, світильник у мене працює через електронний таймер, ось такий Feron/Lemanso TM22, так от, коли таймер автоматично вимикає світло,діоди повністю не гаснуть. Світять ледве помітним тусклим світлом, не яскраво, але достатньо для того, щоб помітити їх світло у темряві у відзеркаленні на поверхні води. Звісно якщо підключати напряму в розетку і вимикати кнопкою на блоці з драйвером, то такого нема. Якщо увімкнено в таймер і після автоматичного відключення таймером ще і виключити кнопкою на блоці, то також такого нема.
Аналогічна проблема була і в саморобному діодному світильнику, але особливого значення цьому не придавав. Однак, за менше ніж 2 роки роботи саморобний світильник став світити явно не так яскраво. Звісно це може через те, що алюмінієвий профіль надто грівся, частково по моїй вині, напаяв діоди надто близько один до одного. Яскравість могла впасти думаю як і через перегрів, так і через те, що діоди були неясно які, китайські.
Але питання наступне, ось це слабке ледь помітне світіння, якось знижує ресурс роботи діода? Може хтось стикався, чи хоча б теоритично може сказати, стане падати світловий потік з часом чи ні? Саме світіння мене ніяк не турбує, бентежить ресурс діодів.
Якщо потенційно це тускле світіння значно скорочує ресурс діода, то буду щось вирішувати, міняти таймер і так далі. Нажаль відмовитись від таймера не можу.
|
1) Дело не в светильнике и не в драйвере... в плане их устройства, потому-то кнопка адекватно и работает...
2) Без паники - ни от чего не надо отказываться, просто переверните таймер в розетке, так чтоб поменялись штыри вилки местами - и все пройдет...
И вообще, ребята - есть проблема - ну никто же вас не осудит за лишнее сообщение в ЛС - пишите!!! Если еще будут вопросы - просьба писать в ЛС! =)
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Rival_Aqua за це повідомлення:
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:39.
|