Відповім на деякі свої запитання, може комусь буде корисним.
Цитата:
Тумбу поставив на ножки 6шт... По моїм прикидкам вага сумарна буде десь 300кг. Розділити на 6 виходить 50кг на ножку. Витримає? ... Може добавити ще 3 ножки посередині?
|
Провів кустарний тест в домашніх умовах. Болт з гайкою м5 витримує без проблеми мою вагу, тобто 75кг. Шість даних ножок витримують вказану вище нагрузку без проблем.
Цитата:
Наливаю помаленьку води.
До верху ще 5см. По середині скло вигнулось на 3мм(получається кожне скло по 1,5мм). Думаю якщо долити, то буде 4мм. Наскільки це критично? ... Доречі ребра 60х3 см. Приклав їх і думаю чи буде від них толк, чи не замалі?
|
Ребра таки вклеїв. Прогин зменшився але не зник повністю. Думаю причина всетаки в довжині ребер. Тому рекомендую якщо клеїти ребра то або на всю довжину, або по максимуму.
Цитата:
Питання по світлу. Коли порекумендуєте почати включати світло? І на скільки часу?
|
Впринципі моя думка співпала з порадою
Rulik. Почав з 5годин з десь на половину скрученою яскравостю. Сьогодні збільшив ще на 1 годину. Планую дойти десь до 8годин світлового дня. а тоді помалу піднімати яскравість.
Взагальному поки все стабільно, тьфу-тьфу. Рослини не можна сказати що пішли в ріст, але і стан їх не погіршується. Так як рослини повільно ростючі, то не варто очікувати бурного росту. Запустив 4 родостомуси. Якось так.
Підкажіть, що за рослина? Купляв, вроді як, апогонетон. Але щось сумніваюсь, що це він.