Цитата:
Допис від Nem0
Вау! Вот это меня действительно радует! Изначально хотелось ракушечников завести. Колонию из какого количества мультифасцеатусов можно разместить в моем объеме? Можно ли с ними содержать юлидохромисов? Подскажите, где можно взять нужные раковины? У меня есть немного ракушек виноградной улитки, подойдут ли они?
|
Мультифасціатумів можете тримати там в любих кількостях, скільки вам довподоби))) Вони самі розмножаться

Закуповуйте скільки грошей не шкода (з однієї колонії) і колонія потроху розростеться, декілька десятків точно помістяться
Юлідохроміси разом з мультами думаю не уживуться
Ракушки можуть бути і виноградного слимака, хоча особисто я віддаю перевагу ракушкам ампулярій, вони дещо менші і крім того можна підібрати різних розмірів. Самці будуть ховатись в більші, а самочки в менших. Де взяти ракушки від ампулярій не знаю, сам брав у знайомого продавця на рибному ринку, він торгував ампуляріями а ракушки тих що в нього бувало здихали по моїй просьбі мені залишав. так я і назбирав колекцію))
Ще додам: мульти і справді крім ракушок люблять і між камінням ховатись. Я їм по задній стінці аква плоске каміння по типу арок різних і печерок облаштовую, вони цим охоче користуються