|
08.03.2019, 16:46
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев, Украина
Дописи: 31
сказав Дякую: 96
сказали Дякую 8 раз(и) в 2 повідомленні
|
Re: Не гріє термокилимок ===www.aquaforum.ua===
Черепахи то окрема тема. І дуже прикро, що люди купують "маленьку" черепашку, не поцікавившись її дорослими розмірами. 12л навіть акваріумом важко назвати.
Щодо зміят - так, маленьким полозам значно спокійніше в малих просторах. А якщо врахувати, що стрес може привести к зригам і хворобам, та навіть гибелі змійки - то невеликий садок попереджає проблеми, а не створює їх.
Розумію ваше обурення жорстоким утриманням черепашок, але не дуже розумію, яким чином це відноситься до маісів та до мене особисто. Всі мої утриманці доживали до глибокої старості і дуже рідко хворіли. Якщо я знаю, що не можу забезпечити тваринку повноцінними умовами життя, то і не розглядаю її, як пітомця.
|
|
|
08.03.2019, 17:23
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 225
сказав Дякую: 64
сказали Дякую 66 раз(и) в 41 повідомленні
|
Re: Не гріє термокилимок ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від uprst15
Розумію ваше обурення жорстоким утриманням черепашок, але не дуже розумію, яким чином це відноситься до маісів та до мене особисто.
|
Очевидно, що просто сьогодні о 2:46 ночі ВКОТРЕ раптово наступило якесь спільне "Свято Дружби" Змії і Черепахи. 
|
|
|
cказали "Дякую" Semelena за цей допис:
|
|
08.03.2019, 17:39
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев, Украина
Дописи: 31
сказав Дякую: 96
сказали Дякую 8 раз(и) в 2 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Semelena
Очевидно, що просто сьогодні о 2:46 ночі ВКОТРЕ раптово наступило якесь спільне "Свято Дружби" Змії і Черепахи. 
|
Свято - це чудово) Хай кожна тваринка матиме гідні умови життя і турботливих друзів-людей)
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:21.
|