|
14.06.2019, 13:58
|
|
|
Живу я тут. Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Киев, академгородок
Дописи: 5.506
сказав Дякую: 2.434
сказали Дякую 3.930 раз(и) в 2.017 повідомленні
|
Re: Загадка: кто кушает мою рыбу ===www.aquaforum.ua===
Грустно рыбкам в таком аквариуме(
Вероятнее всего, их объедают уже после смерти
|
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую Ёшка за це повідомлення:
|
|
14.06.2019, 23:23
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Львов
Дописи: 3
сказав Дякую: 5
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Спасибо огромное вам всем за коментарии 
Отвечаю всем по очереди.
Цитата:
Допис від Ёшка
Грустно рыбкам в таком аквариуме(
Вероятнее всего, их объедают уже после смерти
|
То есть вы считаете, что рыбкам больше декораций, водорослей и развлечений нужно?
Цитата:
Допис від Евгений Киев
Зачем вы кормите рыбу 2 раза в день??? я так понимаю, что вы ещё не читали/слышали о содержании аквариума?
|
Так, я новачок, але читаю, слухаю порад і продавців риб, і досвідчених акваріумістів. І думки дуже часто розходяться. От спершу годувала один раз. Риба взагалі була така худюща, що мені страшно було дивитися. Зараз деякі особини ростуть, поправляються. Тож в порадах вже просто загубилася.
Цитата:
Допис від Валера луганск
Евгений Киев, вы считаете, что эту рыбу надо кормить реже, чем 2 раза в день? Рыба на фото затянута и выглядит неважно, ее надо чаще кормить, а не реже. И желательно живым кормом, а не одним сухарем. Тернешки на фото почти все - кандидаты на отход.
|
Чи можете порадити який саме живий корм підійде моєму племені?
А щодо Тернешки, ви маєте на увазі та фото з обкусаним боком? Це фото кількатижневої давності. Зараз рани вже немає.
Чи ви про всіх з загального фото? якщо про всіх, то чи могли б пояснити як саме ви це бачите? Які критерії і як можете порадити з цим боротися?
Цитата:
Допис від true_red
Теж вважаю, що їдять трупів. А причин смерті багато, від не найкращих умов, і до того, що рибу не зовсім здорову продали. А скоріш за все і те і друге
|
Ну з не здоровою рибою зрозуміло. Там варіантів не багато. Правда я вже лікувала такі білі крупинки на рибі і наліт сірий на сомику. Полікувалося.
Які ще умови ви маєте на увазі? Наприклад, коли міняю воду - додаю Аква Сейф, крім цьогго перевіряли таким паличкою-тестом воду з мого акваріума , якщо треба, можу дізнатися яким саме, на склад, жорсткість і т.д. і в магазині сказали, що вона дуже навіть хороша, як для міста.
Цитата:
Допис від mumia
Не надо пальцами перетирать корм ,а то большую часть корма "кушает"Ваш фильтр
|
Якщо я не перетираю, ніхто крім сомиків і скалярій не ковтає ті пласти. Вони просто падають на дно і там їх вже помаленьку несе в фільтр. Вони беруть пласти в рот, жують і випльовують в такому ж розмірі  може корм не якісний?
Дуже дякую всім за думки і поради))))
Я все ще в пошуку шляху покращити життя своїм утриманцям)
І все ще не знаю хто обкушує сомиків.
По трупіках вроді дійшли думки, що їх кусають вже посмертно.
|
|
|
15.06.2019, 18:32
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Луганск
Дописи: 81
сказав Дякую: 576
сказали Дякую 172 раз(и) в 40 повідомленні
|
[QUOTE=Місіс Р;
Чи можете порадити який саме живий корм підійде моєму племені?
А щодо Тернешки, ви маєте на увазі та фото з обкусаним боком?
Чи ви про всіх з загального фото? якщо про всіх, то чи могли б пояснити як саме ви це бачите? Які критерії і як можете порадити з цим боротися?
[/QUOTE]
Тернешек я имею ввиду на общем фото. Там только три, которые в центре, еще нормальные. Остальные очень плохо выглядят- тело заужено, это сложно объяснить, просто я развожу таких тернешек в большом количестве и хорошо представляю, как выглядит затянутая, а как нормальная. Сомики на фото - очень худые, один панцирь, а не сом. Скалярии уже видно, что подзатянуты, но еще можно откормить. По поводу корма - мой вариант, чтобы откормить этих тернешек, это циклоп и моина, в идеале живые, но вам их негде будет взять, можно купить нормальную заморозку. Скаляриям оптимально - речной мотыль, а сомикам - трубочник. Сухой корм, которым вы кормите, хороший из сухарей, но я считаю, что взрослую рыбу еще можно кормить одним сухарем, а вырастить полноценную рыбу из малька не получиться. Вы если попробуете кормить рыбу живым, и посмотрите, как она будет выглядеть, вряд ли вернетесь к сухарям. По поводу того, что можно что-то занести с живым или замороженным кормом, это уже неоправданная перестраховка. Я много лет кормлю живыми кормами и заморозкой и все нормально. Намного больше шансов занести инфекцию с новой рыбой.
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:43.
|