|
11.12.2019, 12:01
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 26
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Re: Відповідь: Подскажите пожалуйста в каком направлении двигаться ===www.aquaforum.ua===
Вчера вечером запустил нагреватель воды. Установил его на одной плоскости с фильтром. Так как посчитал, что нагревающейся вода должна циркулировать и фильтр мне поможет быстрее прогнать ее на весь объем.
В результате сегодня утром, термометр в аквариуме, который я установил с противоположной стороны от нагревателя дабы измерить температуру по моему мнению в самом холодном участке аквариума, показал мне отметку +23 °С.
По поводу растений, пока ничего не могу сказать, так как оно у меня одно и название мне не известно. Но рыбы стали вести себя заметно активнее.
По поводу СО2, конечно же у меня все это в планах, но стартовать я решил с освещения. Так как посчитал что это фундаментальный критерий.
Буду держать Вас в курсе своих дальнейших шагов и успехов.
Всем спасибо за советы.
|
|
|
11.12.2019, 13:58
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 542
сказав Дякую: 452
сказали Дякую 171 раз(и) в 124 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Подскажите пожалуйста в каком направлении двигаться ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від MichaelFox
По поводу СО2
|
Не дуже спішіть, бо якщо СО2, то одразу і світло відповідне і добрива і грунт підходящий. СО2 то уже для фанатів і якщо рослини якісь модні. В більшості випадків для простих рослин вистачить простого і дешевшого підходу.
Цитата:
Допис від MichaelFox
показал мне отметку +23 °С
|
А на нагрівачі ви регулятором скільки виставили, хоча той регулятор може брехати? Ставиш 25 - гріє до 22.
|
11.12.2019, 20:55
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 26
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Подскажите пожалуйста в каком направлении двигаться ===www.aquaforum.ua===
Так, я вас цілком підтримую, і я ні в якому разі не женусь за "Швидким Травником". Навпаки, крім освітлення поки що нічого не збираюсь замінювати.
Щоб бути максимально відвертим, я прийшов до висновку що модернізую свою стару кришку "Природа", і вмонтую в неї 4 люмінісцентні лампи т5, дві білі 8000К, 2 рожеві фіто лампи змішаного спектру і балласт для їх запуску, і від цього вже буду відштовхуватись в якому напрямку рухатись в подальшому.
Регулятор на нагрівачі виставлений на 23, термометр показує 23-24℃.
Востаннє редагував MichaelFox: 11.12.2019 о 21:01..
|
|
|
11.12.2019, 21:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 542
сказав Дякую: 452
сказали Дякую 171 раз(и) в 124 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Подскажите пожалуйста в каком направлении дв ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від MichaelFox
4 люмінісцентні лампи т5
|
Вважайте, щоб потужне світло не потягнуло водорості, без відповідної підживки для росту вищих рослин. Коригуйте тривалістю освітлення, можливо кількістю одночасно запалених ламп.
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:13.
|