На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.03.2020, 11:28   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 327
сказав Дякую: 190
сказали Дякую 576 раз(и) в 145 повідомленні
Re: Нано куб 25. Вторая жизнь ===www.aquaforum.ua===

Увеличил дозу альгошока до 9 мл на мои 20л и количество СО2 в 2 раза, нитка почти вся растворилась за сутки, растения и живность не пострадали.

Marty поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Marty за цей допис:
true_red (26.03.2020)
Старий 27.03.2020, 10:50   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 626
сказав Дякую: 149
сказали Дякую 381 раз(и) в 245 повідомленні

Цитата:
Допис від Marty Переглянути допис
Увеличил дозу альгошока до 9 мл на мои 20л и количество СО2 в 2 раза, нитка почти вся растворилась за сутки, растения и живность не пострадали.
Это вы сознательно рискуете? Ударная доза отравы плюс углекислота в два раза?
Вообще-то, Альгошок - это всего-навсего обычная перекись водорода плюс альгицид QAC. Этот альгицид применяют для дезинфекции бассейнов в пропорции 200 мл на 10 тонн воды. Сколько там его в бутылочке Альгошока?) Такой себе неплохой гешефт на нетерпеливых аквариумистам.
Нитка у всех бывает, говорят, что она ещё как показатель хорошего аквариума. Но она всё же следствие, а искать надо причину. Химией может и удастся убить её, но вы же не будете постоянно держать аквариум на отраве.

Евгений Д. поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.03.2020, 11:37   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 327
сказав Дякую: 190
сказали Дякую 576 раз(и) в 145 повідомленні

Евгений Д., я увеличивал дозу постепенно, если не помогало, делал подмену и по новой, при дозе 5 и даже 7 мл ничего не происходило. Рыбы, креветки ничего не почувствовали. Углекислота не обвалила pH и не вышла за границу зеленого цвета в дропчекере, возможно раньше я подавал мало слишком, так как дропчекер был темно зеленым. К сожалению причину, возможно по моей неопытности, я так и не нашел, разве что можно было попробовать поменять удобрения, но это так, на случай если она вновь появится.

Marty поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Marty за цей допис:
true_red (27.03.2020)
Старий 27.03.2020, 14:14   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні

Евгений Д., непотрібно постійно тримати акваріум на цій отраві. Достатньо раз знищити нитку і забути про неї. Ну і постаратись більше її не занести. Якраз з такою водоростю як спірогіра і не вийде прибрати якусь причину, бо росте ця зараза в тих же умовах, що і рослини. Рослини просто краще переносять ударні дози альгошоку. А в якості профілактики нитчастих непогано тримати якихось водорослеїдів, аманок наприклад, чи САЕ. Останні правда великі ростуть, тому треба враховувати те, що їм акваріум побільше треба

true_red поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" true_red за цей допис:
Marty (28.03.2020)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:50.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts