|
01.09.2020, 01:12
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев Борщаговка ул. Я.Коласа
Дописи: 402
сказав Дякую: 425
сказали Дякую 144 раз(и) в 100 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Грунт JBL Manado Dark отзывы ===www.aquaforum.ua===
nikopol, Оффтоп
Как то боюсь я пит. подложки, сверху основной грунт. При пересадке растений с корнями поднимается и пит. подложка? Грунт ищу для травника 100л
01.09.2020, 02:47
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 249
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 127 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Грунт JBL Manado Dark отзывы ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від s.shablevskaya
nikopol, Оффтоп
Как то боюсь я пит. подложки, сверху основной грунт. При пересадке растений с корнями поднимается и пит. подложка? Грунт ищу для травника 100л
|
Да, наверное, это существенное отличие. Смотрел видео - как из fluval stratum извлекают достаточно развитые корневые системы, обрезают, садят растение назад и все относительно чисто происходит.
Я, честно говоря, еще не пробовал пересаживать солидный куст. Скорее всего, это будет намного сложнее сделать.
Пока мое отношение к растениям утилитарное. Поэтому не было нужды пересаживать. Возможно, если в будущем захочется заниматься акваскейпом и нужно будет регулярно перемещать растения, то придется раскошеливаться на соил.
|
|
|
01.09.2020, 15:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Грунт JBL Manado Dark отзывы ===www.aquaforum.ua===
Оффтоп
nikopol, так, зняли живий ґрунт з виробництва через муть, і через те, що воду багато в кого забарвлював у жовтий колір. В мене такого не було. Трохи ґрунт пилив з місяць, поки вся площа ґрунту повністю не покрилась рослинами.
Щодо пересадки рослин в поживному ґрунті, то краще просто зрізати рослину під корінь і все. Коріння залишати в ґрунті, воно перегниє і стане добривом для інших рослин. А регулярно переміщати рослини в скейпі як на мене не краща ідея, тим паче на сойлі
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:17.
|