На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Аквариум "Колбы", обсуждение аквариумов, полностью укомплектованных оборудованием, тумбы, материал для изготовления....

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 18.10.2020, 16:13   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 519
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.800 раз(и) в 378 повідомленні
Відповідь: Біотоп озера Гуральня ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від OzzyZig Переглянути допис
та що ж усі біжать у той інстаграм. ВСе воно добре, окрім обмеженого місця для тексту та ще більш обмеженого місця для фото.
дивитись 2*2 пікселя фото, дуже важко.
Може краще фейсбук? Для гарних фото є флікр.

А які обмеження дає аквафорум? Фото заливаються на фотохостинг типу imgur а сюди всталяються посилання.
а навіщо вам писати багато тексту? кому він узагалі потрібен у наш час... розміри фото в інстаграмі - 1350х1080 пікселів, тут оптимальні - 990х660. а сприймаєте їх по-різному через особливості екранів (піксели на смартфоні значно менші ніж на моніторі).

Фейсбук - це остання платформа, на яку варто викладати візуальні матеріали. він якість просто знищує. Я там також завів експериментальну сторінку, але віддача від неї найгірша.

imgur, photobucket, radikal, etc... ви коли читаєте архівні теми десятирічної давнини, часто помічаєте відсутність фотографій. а немає їх тому, що були залиті на такі фотохостинги. Аквафорум надійніший за них, але тут обмеження щодо розміру і кількості фото, які можна завантажити; через це у мене страждає візуальна складова тем.

flickr хороший, мені подобається. але там теж обмеження серйозні, в першу чергу фінансові.
але все вищенаклацане відносне.

Знаєте, чому саме інста?
Саме там живе спілкування і перегляди, там зовсім інший рівень віддачі від кожного посту. Там можна надихатися величезною кількістю цікавих і оригінальних проектів, запитувати авторів і отримувати відповіді, викладати проблеми і вибирати найкращі поради (привіт Аквафоруму, на якому я за останній рік добився аж однієї поради - уважно читати архіви).
В інсті можна спілкуватися і ділитися досвідом з такими ж повернутими фанатами. А тут я - дивак, який замість заробляти гроші на гуппі, розводить у себе болото і тримає якусь сіру некомерційну фігню... Та ще й хоче, щоб інші щось розказували.
Тут є фанати, як Ірина Зайцева aka Serpentarius, яка охоче ділиться власним досвідом, допомогає і надихає, але в основній своїй масі Аквафорум - це болото, в якому досвідчені майстри не хочуть нічого розказувати, а зелені дилетанти - слухати.

тепер розумієте мене?

ось фото, взяте з моєї інсти, порівняйте його розміри і сприйняття

Цитата:
Допис від OzzyZig Переглянути допис
Тема чудова, проекти теж цікаві. Слідкуватиму й надалі
Дякую, далі буде ще цікавіше

Aleron поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
dvvd (18.10.2020), Iryna2020 (26.10.2020), Mykhaylo (28.10.2020), Сергій Мір (19.10.2020)

Share/Bookmark

Мітки
biotope, huralnya, біотоп, Гуральня, озеро

Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:09.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts