|
12.11.2020, 16:17
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні
|
Re: УДО ===www.aquaforum.ua===
Aquayer, ціна норм, використовував фірму багато років, мікро, макро, а останні 3 роки комплексні для живого ґрунту. Особливо сподобались комплекси.
Aquahim spiritol, по враженнях мікро і макро схожі на aquayer, але по ціні дешевші.
Aquasys, було мікро, макро, залізо, якось з цим добривом не склалось в мене, а може і не в добриві справа, акваріум просто проблемний був.
Зараз перейшов на Prodibio, щоб якось оцінити добриво ще мало часу пройшло. Але якщо буде вистачати тих доз які вказані в інструкції, то добриво дуже вигідне, хоча на перший погляд ціна не маленька
|
|
|
|
cказали "Дякую" true_red за цей допис:
|
|
12.11.2020, 22:33
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 368
сказав Дякую: 70
сказали Дякую 135 раз(и) в 65 повідомленні
|
Зараз перейшов на Prodibio, щоб якось оцінити добриво ще мало часу пройшло. Але якщо буде вистачати тих доз які вказані в інструкції, то добриво дуже вигідне, хоча на перший погляд ціна не маленька[/QUOTE]
доз хватит с головой. но будьте акуратны начните с малых доз.мои условия 50л воды медленно растущие. креветки. вода осмос и водопровод 50х50. со2 есть. свет 40лм
вношу 2 раза в неделю .по 3-5 капель со 100 гр бутулочек.
Востаннє редагував anrduxa: 12.11.2020 о 22:39..
Причина: правка
|
|
|
13.11.2020, 03:18
|
|
|
Живу я тут
|
anrduxa, дякую за пораду.
Оффтоп
Запустився на сойлі продібіо. Мікро(Biovert Plus) даю по інструкції, але тижневу дозу розділив на 7 і подаю кожен день через автодозатор. Макро зі старту не давав, думав ґрунт щось буде виділяти, але ні. 2 дні тому поміряв нітрати, щось середнє між 1 мг/л і 5 мг/л, ближче до 1. Тест JBL, робочий. Що спонукало поміряти, - сітняг почав відмирати і покриватись обростаннями, гігрофіла пінатіфіда, яка не посаджена в ґрунт, покрилась ворсинками, можливо едогоніум, на рікардії якісь нитчасті теж є. Решта рослин більш менш норм, ротали стартонули в рості взагалі супер і кольори яскраві, насичені. Влив я тижневу дозу макро, тобто biovert ultimate, наступного дня переміряв нітрат, показало те саме. Не знаю, так і має бути чи ні. Влив ще одну дозу. Поки жду, вранці приїду після роботи додому гляну, що там з обростаннями і що з нітратом.
|
|
|
|
cказали "Дякую" true_red за цей допис:
|
|
21.11.2020, 16:00
|
|
|
Живу я тут
Дописи: 196
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 14 раз(и) в 14 повідомленні
|
Цитата:
Допис від true_red
Aquayer, ціна норм, використовував фірму багато років, мікро, макро, а останні 3 роки комплексні для живого ґрунту. Особливо сподобались комплекси.
|
Если всё устраивало, почему сменили?
Отправлено с моего SM-A515F через Tapatalk
|
|
|
21.11.2020, 18:00
|
|
|
Живу я тут
|
barber.mr.di, бо запустив новий акваріум, а aquayer більше не випускає живий ґрунт, а я прихильник того, щоб використовувати всю серію продукції згідно інструкції виробника. Prodibio вибрав в якості сойла по причині доступності, багато де в Україні продається і вся лінійка продукції є. Ну і ціна більш менш. Та в інтернеті багато прикладів гарних акваріумів на сойлах продібіо. А старий акваріум на aquayer живий здоровий, почуває себе чудово, правда заріс сильно, нема часу ним зайнятись. Та і скоро буду розбирати його і розпродавати
|
|
|
21.11.2020, 18:20
|
|
|
Живу я тут
Дописи: 196
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 14 раз(и) в 14 повідомленні
|
Цитата:
Допис від true_red
barber.mr.di, бо запустив новий акваріум, а aquayer більше не випускає живий ґрунт, а я прихильник того, щоб використовувати всю серію продукції згідно інструкції виробника. Prodibio вибрав в якості сойла по причині доступності, багато де в Україні продається і вся лінійка продукції є. Ну і ціна більш менш. Та в інтернеті багато прикладів гарних акваріумів на сойлах продібіо. А старий акваріум на aquayer живий здоровий, почуває себе чудово, правда заріс сильно, нема часу ним зайнятись. Та і скоро буду розбирати його і розпродавати
|
Понял.
Продибио думаю хорош, но меня останавливает инструкция по внесению, я всё же считаю что нужно вносить ежедневно, а не 1-2 раза в неделю, 1-2 раза получается сегодня густо а завтра пусто.
Попробую акваир, мне нравится что они хоть как-то работают, и приложение есть, и на форуме вроде отвечают.
А что у вас интересного будет на распродажи? )
Отправлено с моего SM-A515F через Tapatalk
|
|
|
21.11.2020, 18:56
|
|
|
Живу я тут
|
barber.mr.di, ну я тижневу дозу розділив і вношу щодня. Хоча вносити добриво раз на тиждень теж нормальна практика. У фірми tropica теж добрива тижневі.
Пишу в приват
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:43.
|