На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Продам > Аквариумная химия и корма
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.01.2021, 18:56   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.039
сказав Дякую: 8.915
сказали Дякую 5.963 раз(и) в 2.953 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: (!)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды (0306) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від vladichek Переглянути допис
Вони швидко розмножуються а помітив тільки вчора, хібащо десь яйця розвивались місяць часу.
Половым путём гидра размножается только в неблагопричятных условиях, в природе это осень. И если вы говорите, что это я виноват, то вы получили химию неделю назад. И яйца вообще не могли вызреть (им месяцы нужно)
Но в аквариуме гидры не размножаются половым путём, только почкованием
За неделю как вы получили посылку (я вам отправлял на Новый Год), они не могли напочковаться в таком количестве. С одной у которой у вас якобы было вчера у вас уже 10 сегодня. Это не быстрый процесс. Если вы их видите десяток, то у вас их сотни. И это не неделя, а месяцы нужны для разведения. Вы и сами пишите і навіть відсифонив одну з брунькою збоку.. То есть они уже очень давно прижились у вас, и уже почкуются.
Скрытый текст

Тем более у меня их нет вообще

Востаннє редагував Bahmut: 10.01.2021 о 19:22..
Bahmut поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Bahmut за це повідомлення:
vladichek (10.01.2021)
Старий 10.01.2021, 19:43   #2
Придивляюся

Звідки Ви: Самбір
Дописи: 13
сказав Дякую: 3
сказали Дякую 9 раз(и) в 9 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: (!)Украина. AQUAYER. Удобрения, грунт, тесты, подготовка воды (0306) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Bahmut Переглянути допис
Половым путём гидра размножается только в неблагопричятных условиях, в природе это осень. И если вы говорите, что это я виноват, то вы получили химию неделю назад. И яйца вообще не могли вызреть (им месяцы нужно)
Но в аквариуме гидры не размножаются половым путём, только почкованием
За неделю как вы получили посылку (я вам отправлял на Новый Год), они не могли напочковаться в таком количестве. С одной у которой у вас якобы было вчера у вас уже 10 сегодня. Это не быстрый процесс. Если вы их видите десяток, то у вас их сотни. И это не неделя, а месяцы нужны для разведения. Вы и сами пишите і навіть відсифонив одну з брунькою збоку.. То есть они уже очень давно прижились у вас, и уже почкуются.
Скрытый текст

Тем более у меня их нет вообще
Я вас не звинувачую, просто пробую дізнатись звідки вони взялись і як з ними боротись. Спробую знайти планарія Стоп

vladichek поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" vladichek за цей допис:
Bahmut (10.01.2021)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:07.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts