|
17.03.2021, 17:35
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 182
сказав Дякую: 303
сказали Дякую 190 раз(и) в 117 повідомленні
|
Re: 120 cm Aquascape ===www.aquaforum.ua===
Пуріген також використовую в одному з акваріумів. Проте, там внутрішній фільтр (стандартний фільтр Juwel). Там я розмістив пакетик з Пурігеном у штатний контейнер.
Зараз хочу спробувати пуріген у травнику, а там працює зовнішній фільтр. І ось питання: в яку корзину Ви вкладали Пуріген? чи змінювали ви фірмову упаковку Пурігену (наприклад 100 гр йде у фірмовій упаковці)? якщо змінювали, то який мішок використовували (де купували)?
РS.Використовую зовнішній фільтр - JBL e702. Виробник (Seachem) рекомендує використовувати Пуріген якомога тоншим шаром, щоб охопити максимальну площу потоку води через фільтрувальну систему.
|
cказали "Дякую" Yo-kroha за цей допис:
|
|
18.03.2021, 11:00
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні
|
Yo-kroha, я пуріген купляв в банці на 250 мл, так вигідніше ніж в пакетиках по 100. Мішки для наповнювача купував на аровані, точної назви не пам'ятаю, там різні плюс мінус однакові є. Насипав одразу у 2 мішка, бо дрібні гранули проскакують через отвори. Кладу в останню корзину фільтра JBL 1502.
Про тонкий шар пурігену не чув, як буду міняти, то покладу в кілька мішків, щоб тонким шаром лежав
|
|
|
cказали "Дякую" true_red за цей допис:
|
|
18.03.2021, 11:29
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Львів
Дописи: 42
сказав Дякую: 48
сказали Дякую 48 раз(и) в 21 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Yo-kroha
Пуріген також використовую в одному з акваріумів. Проте, там внутрішній фільтр (стандартний фільтр Juwel). Там я розмістив пакетик з Пурігеном у штатний контейнер.
Зараз хочу спробувати пуріген у травнику, а там працює зовнішній фільтр. І ось питання: в яку корзину Ви вкладали Пуріген? чи змінювали ви фірмову упаковку Пурігену (наприклад 100 гр йде у фірмовій упаковці)? якщо змінювали, то який мішок використовували (де купували)?
РS.Використовую зовнішній фільтр - JBL e702. Виробник (Seachem) рекомендує використовувати Пуріген якомога тоншим шаром, щоб охопити максимальну площу потоку води через фільтрувальну систему.
|
Пуріген 100гр. йде в у мішечку і не треба його виймати, коли він забрудниться, його можна регенерувати в рідному мішечку. Пуріген в банках потрібно фасувати в мішечки. Функцію мішечків чудово виконує тонка жіноча колготка)))
Пуріген розміщую в першій, після голови, корзині у зовнішньому фільтрі. Його потрібно класти туди де найбільша протока води.
|
|
|
cказали "Дякую" Markiyan за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:34.
|