|
|
12.10.2022, 10:13
|
|
Київ. Пріорка. Віддам рослини та різні акваріумні речі
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 359
сказав Дякую: 70
сказали Дякую 154 раз(и) в 109 повідомленні

12.10.2022, 10:13
Рейтинг:
()
Вітаю
По зрозумілим причинам дуже довго не робив прополку в акваріумі (та й в цілому не багато уваги приділяв), тому наросло всього дуже багато, а саме: - Анубіас звичайний (розмір листа десь 3х4,5 см)
- Анубіас із продовговатим листям (при правильних умовах ростуть листя із білими плямами)
- Анубіас бансай (маленьке листя розміром 50 коп, росте вгору)
- Мох полум'я (можна розділити на декілька порцій)
- Мох фісендіс (можна розділити на декілька порцій)
- Папороть вінделов (можна розділити на декілька порцій)
- Папороть тайванська (можна розділити на декілька порцій)
- Папороть болбітіс геделоті (можна розділити на декілька порцій, дуже багато - заросло пів 60 літрового акваріуму)
- Папороть крепідоманес сп. калікут (невеличкий кущік, листя десь 2-3 мм, дуже повільно росте)
- Буцефаландра (вид не знаю, листя середнього розміру із крапом, коричнево-зеленого кольору)
- Буцефаландра (вузьке длине листя сине-коричневого коліру, маленька рослина, росте як почвопокровка, декілька невеличких кущиків)
Також віддам наступні акваріумні речі: - Акваріум ZooCool на 45 литрів - забрали
- Погружні лампи (були в експлуатації, із білими та рожевими діодами, 3 лампи 30 см, одна 50 см, одна 40 см із пультом та різними кольорами) - забрали
- Купа всілякої дрібноти (фото додам в коментарі) - забрали
Все віддаю безкоштовно але якщо є бажання то можете допомогти волонтеру із яким я працюю, він співпрацює із бригадами на Півдні, ось його ФБ: https://www.facebook.com/dmitry.grigansky
Звіти по всім закупівлям він викладає в ФБ, тому буду вдячний якщо зробите донат
Карта Приват банка волонтера Діми
4149629350270682
Якщо є бажання то можно задонатити Доніку або в Справу Громад чи Повернись Живим
Востаннє редагував HarryCom: 16.10.2022 о 11:18..
|
Переглядів: 1921
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую HarryCom за це повідомлення:
|
|
17.10.2022, 17:02
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 359
сказав Дякую: 70
сказали Дякую 154 раз(и) в 109 повідомленні
|
Re: Київ. Пріорка. Віддам рослини та різні акваріумні речі ===www.aquaforum.ua===
Всі рослини роздані
Дякую всім
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:37.
|