На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.10.2023, 01:01   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Киев
Дописи: 36
сказав Дякую: 25
сказали Дякую 7 раз(и) в 6 повідомленні
Re: 250л перезапуск ===www.aquaforum.ua===

Це останні фото акви ? Багато запитань буде для вирішення проблеми ... Я далеко не гуру , але на перший погляд .
Звідки перенесли рослини , бульон з коряжок додавали? Світло ще на 50% нижче треба ..І дати можливість швидким рослинам (валіснерія роголисник і т.д. дати можливість навести порядок... мені так здається це перше що треба зробити . Ануби й буцики повільні в зростанні . Ануби дуже підверженні атакам ксенотокуса і всякої бридоти при зайвому освітленні...

Сахнюк Алексей поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.10.2023, 09:12   #2
Придивляюся

Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 87
сказав Дякую: 22
сказали Дякую 20 раз(и) в 17 повідомленні
Re: 250л перезапуск ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Сахнюк Алексей Переглянути допис
Це останні фото акви ? Багато запитань буде для вирішення проблеми ... Я далеко не гуру , але на перший погляд .
Звідки перенесли рослини , бульон з коряжок додавали? Світло ще на 50% нижче треба ..І дати можливість швидким рослинам (валіснерія роголисник і т.д. дати можливість навести порядок... мені так здається це перше що треба зробити . Ануби й буцики повільні в зростанні . Ануби дуже підверженні атакам ксенотокуса і всякої бридоти при зайвому освітленні...

Олексій, я усіх заплутала!

Давайте спочатку:
Аквасу два роки і він ще НЕ перезапускався, останні фото робила буквально вчора.
Режим світла, вже писала, такс шо ще…

підміни води: осмос 6 бутлів, крануха без фільтрів 4,5 бутлі - раз в 7-10 днів, інколи раз в два тижні

Останніх три дні риб не годую, щоб трохи зменшити нагрузку по органіці, сьогодні кину трошки корму

по рибам: 2 дорослих анциструси L-181, 10 коридорасів Штерба, 1 самець меченосця, 1 самка молінезії, 1 севілія, 1 акантофтальмус, 1 стара даніо гло, штук 10 мальків меченосців і ~5-7 мальків моллі
Це все вже залишок риб, раніше був гарний аквас з красивими табунами попондетт і хастатусів, а тепер шо тут за компот …

Коряжки в тазі ще тонуть, просто цікаво було, може не виливати все в унітаз, а краще буде трохи додати в перезапуск..(?)

У мене є трохи аква тестів, зроблю їх сьогодні і подивимось шо там

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Yevheniia поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:09.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts