Цитата:
Допис від Сахнюк Алексей
Це останні фото акви ? Багато запитань буде для вирішення проблеми ... Я далеко не гуру , але на перший погляд .
Звідки перенесли рослини , бульон з коряжок додавали? Світло ще на 50% нижче треба ..І дати можливість швидким рослинам (валіснерія роголисник і т.д. дати можливість навести порядок... мені так здається це перше що треба зробити . Ануби й буцики повільні в зростанні . Ануби дуже підверженні атакам ксенотокуса і всякої бридоти при зайвому освітленні...
|
Олексій, я усіх заплутала!
Давайте спочатку:
Аквасу два роки і він ще НЕ перезапускався, останні фото робила буквально вчора.
Режим світла, вже писала, такс шо ще…
підміни води: осмос 6 бутлів, крануха без фільтрів 4,5 бутлі - раз в 7-10 днів, інколи раз в два тижні
Останніх три дні риб не годую, щоб трохи зменшити нагрузку по органіці, сьогодні кину трошки корму
по рибам: 2 дорослих анциструси L-181, 10 коридорасів Штерба, 1 самець меченосця, 1 самка молінезії, 1 севілія, 1 акантофтальмус, 1 стара даніо гло, штук 10 мальків меченосців і ~5-7 мальків моллі
Це все вже залишок риб, раніше був гарний аквас з красивими табунами попондетт і хастатусів, а тепер шо тут за компот …
Коряжки в тазі ще тонуть, просто цікаво було, може не виливати все в унітаз, а краще буде трохи додати в перезапуск..(?)
У мене є трохи аква тестів, зроблю їх сьогодні і подивимось шо там
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk