|
01.11.2023, 16:25
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Україна
Дописи: 458
сказав Дякую: 169
сказали Дякую 252 раз(и) в 179 повідомленні
|
Re: 250л перезапуск ===www.aquaforum.ua===
Аквасейв я використовував, і практично одразу запустив риб. Виставив аерацію, падежу не було. Крім того вони у вас загартовані))) На рахунок СО2 добриво Тетра не використовував, але сайдекс 3 мл на 100 літрів подавав, тут багато було розмов чи він дійсно є джерелом СО2 але рослини росли краще.
|
|
|
01.11.2023, 17:14
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 87
сказав Дякую: 22
сказали Дякую 20 раз(и) в 17 повідомленні
|
250л перезапуск ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Shiroko
Аквасейв я використовував, і практично одразу запустив риб. Виставив аерацію, падежу не було. Крім того вони у вас загартовані))) На рахунок СО2 добриво Тетра не використовував, але сайдекс 3 мл на 100 літрів подавав, тут багато було розмов чи він дійсно є джерелом СО2 але рослини росли краще.
|
Я дивилась кацапський канал про акваріуми в ютубі щодо сайдексу, там якийсь біолог розкладав на факти цей сайдекс (глутаровий альдегід) простими словами, я зробила висновок що це яд, і з ним треба працювати в окулярах, рукавичках, масці, і вкрай обережно… доведено, що при тривалій роботі з ним без маски - 100% вірогідність астми… я його спочатку купила, а потім згадала що він вроді як вбиває все живе, передивилась те відео і поки не використовувала
|
|
|
 |
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:33.
|