|
26.11.2023, 01:02
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 190
сказав Дякую: 14
сказали Дякую 27 раз(и) в 25 повідомленні
|
Re: Калькуляція Ca Mg для ремінералізації осмосу ===www.aquaforum.ua===
Питання навіть не про конкретного виробника, адже таких наборів повно на ринку, від виробників з уже певним ім'ям, як от aquaxer, до людей котрі пропонують на форумах фактично купуючи великими об'ємами, і фасуючи в прості пакуночки.
Ось у одного з виробників натрапив на таке формулювання
Цитата:
В приготовленому розчині загальна твердість води (GH) збільшується на 6,46 градуса кальцієм (Ca) і на 1,62 градуса магнієм (Mg) (співвідношення 4:1); в масовій частці співвідношення кальцію (Ca) до магнію (Mg) – 6,5:1; карбонатна твердість (KH) – 0; загальна твердість (GH) – 8. При зазначеному дозуванні, одного набору вистачить на 2500 л осмосної води.
|
Це вже трохи за межами мого розуміння, але вииходить виробник зтверджує що саме массове співвідношення 1:6,5 є оптимальним
|
|
|
29.11.2023, 22:10
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Луцк
Дописи: 2.231
сказав Дякую: 1.529
сказали Дякую 1.731 раз(и) в 980 повідомленні
|
Re: Калькуляція Ca Mg для ремінералізації осмосу ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від WestGot
Питання навіть не про конкретного виробника, адже таких наборів повно на ринку, від виробників з уже певним ім'ям, як от aquaxer, до людей котрі пропонують на форумах фактично купуючи великими об'ємами, і фасуючи в прості пакуночки.
|
Як думаєте, хто з них зразок з кожної партії розчинив по інструкції на упаковці і потитрував кальцій та магній?
Відповім: з великою імовірністю - ЖОДНИЙ!
Притому, чинне законодавство, на вимогу покупця/замовника, зобов'язує їх надати документ про такі випробування (звичайно якщо "вітчизняний продукт" не є чимось незаконним - контрафакт/підробка/контрабанда - то преоргатива окремих органів виконавчої влади).
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:31.
|