|
12.02.2025, 12:47
|
|
Продам композицію з коралового коріння разом з камінням, назву якого не памʼятаю)
Придивляюся
Звідки Ви: Киев
Дописи: 3
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні

12.02.2025, 12:47
Рейтинг:
()
Можу продати як цілком, так і частинами. Зараз стоїть в акваріумі (за вийнятком ще двох малих, вони лежать в тумбі). В суботу будуть в мене забирати все крім декору, буде сохнути. По ціні 7000 якщо все разом (обійшлася в 14, та вам вже не буде проблем, що фарбує воду і втопити їх). В мене були рік. Можемо домовитись, вислухаю пропозиції, чесно хочеться просто позбавитись) одну я б можливо залишила собі, треба дивитись, в суботу також мені привезуть новий акваріум, але все туди не влізе. Корабель не продається, його там і не має бути, то я просила впихнути)
Ой, а як додати фото?
|
Переглядів: 517
|
12.02.2025, 12:48
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев
Дописи: 3
|
Відповідь: Продам композицію з коралового коріння разом з камінням, назву якого не памʼятаю) ===www.aquaforum.ua===
Ось посилання на олх, поки не зрозуміла, як додати фото. Там видно це коріння, можу ще фото надіслати бажано в вайбер
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/akva...0-IDXleJS.html
|
|
|
24.02.2025, 04:33
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Москва
Дописи: 1
|
Відповідь: Продам композицію з коралового коріння разом з камінням, назву якого не памʼятаю) ===www.aquaforum.ua===
Вы можете опубликовать фотографию, воспользовавшись опцией «Вставить изображение» при создании публикации.
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:06.
|