Здрастуйте наші друзі та помічники. Вчора у Ксюші був ну дуууже класний день. Вчора від центру ми їздили до басейну. Мені сказали, що можна поїхати в басейн ще п'ять днів тому, але Ксюші я нічого не говорила, по-перше хотіла зробити сюрприз, а по-друге боялася, щоб не скасували, так за літо обіцяли два рази, що поїдемо, але скасовували з тих чи інших причин, то погана погода, то транспорту немає. А вчора вранці, коли ми збиралися, я дістала Ксюші купальник, то вона все зрозуміла. Дуже класно, діти дуже задоволені, басейн теплий, чистий. Посмішки з дітей не сходили. Цілих п'ять годин класно проведеного часу, а коли сказали, що треба вже збиратися, що скоро буде автобус, я думала, що діти накупалися, але ні, вони ще купалися б і купалися! Дякую величезному центру за такі сюрпризи для наших дітей, дякую, що роблять їх щасливими і вони хоч ненадовго забувають, що діти з інвалідністю.
Закрити збір можна лише завдяки великій кількості людей.
На превеликий жаль, у нас немає таких знайомств та зв'язків з такими людьми, які б змогли закрити збір. І все, що мені залишається, це просити небайдужих людей допомогти Ксюшеньці.
Будь-яка сума подарує нам велику надію!
МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 10 ДНІВ. НЕОБХІДНО ЗБИРАТИ ЩЕ 16590 ТИС.
Надходження на картку Монобанку:
3000 грн Іван Дячук
45 грн Іщенко Андрій
Надходження на картку ПриввБанку
3000 грн Максименко Сергій
1000 грн Магдевич С
ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 10 ДНІВ
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 590 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023