На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Проект "Поможем нашим детям!"
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Проект "Поможем нашим детям!" Благотворительные программы для детей

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 29.08.2025, 11:16   #40
Живу я тут

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 580
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 49 раз(и) в 48 повідомленні
Гринева Ксюша. 14 лет ДЦП. Мечтает научиться ходить самостоятельно!!! ===www.aquaforum.ua===

Здрастуйте наші друзі та помічники. Вчора у Ксюші був ну дуууже класний день. Вчора від центру ми їздили до басейну. Мені сказали, що можна поїхати в басейн ще п'ять днів тому, але Ксюші я нічого не говорила, по-перше хотіла зробити сюрприз, а по-друге боялася, щоб не скасували, так за літо обіцяли два рази, що поїдемо, але скасовували з тих чи інших причин, то погана погода, то транспорту немає. А вчора вранці, коли ми збиралися, я дістала Ксюші купальник, то вона все зрозуміла. Дуже класно, діти дуже задоволені, басейн теплий, чистий. Посмішки з дітей не сходили. Цілих п'ять годин класно проведеного часу, а коли сказали, що треба вже збиратися, що скоро буде автобус, я думала, що діти накупалися, але ні, вони ще купалися б і купалися! Дякую величезному центру за такі сюрпризи для наших дітей, дякую, що роблять їх щасливими і вони хоч ненадовго забувають, що діти з інвалідністю.

Закрити збір можна лише завдяки великій кількості людей.
На превеликий жаль, у нас немає таких знайомств та зв'язків з такими людьми, які б змогли закрити збір. І все, що мені залишається, це просити небайдужих людей допомогти Ксюшеньці.
Будь-яка сума подарує нам велику надію!

МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 10 ДНІВ. НЕОБХІДНО ЗБИРАТИ ЩЕ 16590 ТИС.

Надходження на картку Монобанку:
3000 грн Іван Дячук
45 грн Іщенко Андрій

Надходження на картку ПриввБанку
3000 грн Максименко Сергій
1000 грн Магдевич С

ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 10 ДНІВ

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 590 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

tanya24 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:19.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts