Доброго ранку наші друзі та помічники. Вибачте за довге мовчання. Минулого тижня були в селі, там зовсім не було часу писати, та й інтернет там не ловить.
А цього тижгя з Ксюшею були в лікарні у ортопеда та невролога і робили нову ІПР. Світла майже немає, Ксенія зараз в школу не ходить, через похолодання перейшла на онлайн навчання.
Невролог виписала Ксенії ліки одне із кальцієм, т.к. у неї гормональна перебудова і вона активно пішла в зріст, я сама помітила, що Ксенія стала гірше ходити, я коли її веду мені здається, що вся її вага на мені і мені дуже важко. У мене дуже сильно почала боліти спина. Через часту і довгу відсутність світла Ксюша давно не ходила на біговій доріжці, а в неділю я її поставила на доріжку, важко, але вона ходила 30 хв. а ввечері ми йшли митися і я зняла шкарпетки, то там були кров'яні мозолі, Ксюша їх не відчувала, але коли побачила, то злякалася і розплакалася. Вчора вона знову ходила, тільки тепер я одягаю взуття.
І ще виписала магній та заспокійливе для кращого сну. Ксюша дуже чуйно та неспокійно спить. Я подивилася на ціни цих препаратів і трохи здивувалася, ні сильно здивувалася. Усі препарати виписані на курс 1 місяць і виходить понад три тисячі.
ДЦП — це не вирок цінності дитини.
І не показник того, що хтось “щось зробив не так”.
Це складний життєвий шлях, у якому перемога вимірюється не нормами, а маленькими кроками, болем, любов’ю і витримкою.
Надходження на карту Монобанка:
45 грн Іщенко Андрій
45 грн Іщенко Андрій
Реабілітація з 23 лютого 2026 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 42 069 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023