Так склалась доля, що в нашої донечки з народження родова травма, після якої їй поставили діагноз ДЦП, і вже 15 років ми боремося разом з нею з її діагнозом…
Не хочу писати весь той біль, не хочу клясти тих хто зламав нам життя….легше від того не стане…
Звісно ця біль нікуди не ділась, але ми живемо і навіть намагаємось радіти життю.
Ксюша не вміє самостійно ходити, в неї погано працюють ручки, вона не розмовляє, але вона настільки позитивна дівчинка, що це не описати. Я все читаю по її очам, а вона все розуміє що я кажу і завжди посміхається не зважаючи ні на що і вчиться вже в 7 класі і намагається не відставати від однолітків!
Кожні 3-4 місяці стараємося проходимо реабілітацію, Ксюша активно займається і саме тоді насолоджується легкістю свого тіла. Це її життя, таке в неї щастя .
І хоч діагноз ДЦП змінив всі наші життєві плани, приніс нам біль та гіркі сльози в дім, ми живемо і мріємо що колись буде легше.
Розуміємо що зараз важкий для всіх час, та опустити руки і не боротися за здоровʼя найріднішої просто не маємо права…Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Ксюші.
Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам!!!
Наш збір стоїть на місті і якщо ситуація не зміниться до кінця наступного тижня, то нам доведеться переносити реабілітацію. Треба зібрати майже всю суму, це не реально для нас. ВІдчай і розчарування, але нічого не поробишь. Але є і маленька радість, благодійний фонд оплатив ліки для Ксенії і Ксюша вже почала курс лікування. Дякуєм Вам велике за допомогу та підтримку!
Надходження на карту Монобанка:
45 грн Іщенко Андрій
Реабілітація з 23 лютого 2026 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 40 979 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
.jpg)