На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Проект "Поможем нашим детям!"
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Проект "Поможем нашим детям!" Благотворительные программы для детей

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 11.02.2026, 10:44   #40
Живу я тут

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 608
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 49 раз(и) в 48 повідомленні
Гринева Ксюша. 15 лет ДЦП. Мечтает научиться ходить самостоятельно!!! ===www.aquaforum.ua===

Так склалась доля, що в нашої донечки з народження родова травма, після якої їй поставили діагноз ДЦП, і вже 15 років ми боремося разом з нею з її діагнозом…
Не хочу писати весь той біль, не хочу клясти тих хто зламав нам життя….легше від того не стане…
Звісно ця біль нікуди не ділась, але ми живемо і навіть намагаємось радіти життю.
Ксюша не вміє самостійно ходити, в неї погано працюють ручки, вона не розмовляє, але вона настільки позитивна дівчинка, що це не описати. Я все читаю по її очам, а вона все розуміє що я кажу і завжди посміхається не зважаючи ні на що і вчиться вже в 7 класі і намагається не відставати від однолітків!
Кожні 3-4 місяці стараємося проходимо реабілітацію, Ксюша активно займається і саме тоді насолоджується легкістю свого тіла. Це її життя, таке в неї щастя .
І хоч діагноз ДЦП змінив всі наші життєві плани, приніс нам біль та гіркі сльози в дім, ми живемо і мріємо що колись буде легше.
Розуміємо що зараз важкий для всіх час, та опустити руки і не боротися за здоровʼя найріднішої просто не маємо права…Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Ксюші.
Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам!!!

Наш збір стоїть на місті і якщо ситуація не зміниться до кінця наступного тижня, то нам доведеться переносити реабілітацію. Треба зібрати майже всю суму, це не реально для нас. ВІдчай і розчарування, але нічого не поробишь. Але є і маленька радість, благодійний фонд оплатив ліки для Ксенії і Ксюша вже почала курс лікування. Дякуєм Вам велике за допомогу та підтримку!

Надходження на карту Монобанка:
45 грн Іщенко Андрій

Реабілітація з 23 лютого 2026 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 40 979 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

tanya24 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:55.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts