Здрастуйте наші друзі та помічники.
Справи у нас не дуже. Сталося те, чого я так сильно боялася. Ми не встигаємо пройти комісію до закінчення строку висновку. Ми здали документи на комісію ще 2 вересня. І нам призначили на 15 вересня, лікар сказав, що на комісію приведіть з дитиною. Ми приїхали, а він мені і каже, що комісія у них по четвергах. Ну гаразд, думаю по четвергах так по четвергах-приїдемо. А сталося так, що за два тижні він наші документи не передав на комісію, ми пробули в лікарні цілий день. У нього були пацієнти і ми чекали поки він напише нам епікриз, потім я бігала по кабінетах підписувала і ставила печатки, а врешті-решт він призначає нам день комісії в останній день, коли у нас закінчується висновок. Обгрунтовуючи тим, що у них дуже велика черга. Наши документи у нього просто пролежали два тижні. А навіщо ми тоді втрачали ті два тижні, якщо це можна було зробити все відразу, якщо знає, що така велика черга. Та ще дивиться на мене з неповагаю та невдоволенням, наче я до нього додому прийшла. Я просто шокована з нашої системи. Та ще й Ксюшу тягла в таку далечінь, вона просто просиділа цілий день у колясці і намучилася. Я… У мене немає слів!! Я два дні як на голках, їздила до завідувачки, просила, щоб вона нас взяла раніше, але вона відмовила, каже, що дуже багато людей, на один день комісії 36 дітей, от і все. Але я ще не заспокоїлася, думаю, що ще можна зробити. Мій шок в шоці!
Миру нам всім і перемоги!
Надходжень не було!
Реабілітація біля центру «Промінь» з 19.10.2026 р.
ПОТРІБНА ЗІБРАТИ: 43 700 грн + (20535 грн борг)
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023