На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Проект "Поможем нашим детям!"
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Проект "Поможем нашим детям!" Благотворительные программы для детей

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 17.09.2026, 06:28   #40
Живу я тут

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 643
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 49 раз(и) в 48 повідомленні
Гринева Ксюша. 15 лет ДЦП. Мечтает научиться ходить самостоятельно!!! ===www.aquaforum.ua===

Здрастуйте наші друзі та помічники.
Справи у нас не дуже. Сталося те, чого я так сильно боялася. Ми не встигаємо пройти комісію до закінчення строку висновку. Ми здали документи на комісію ще 2 вересня. І нам призначили на 15 вересня, лікар сказав, що на комісію приведіть з дитиною. Ми приїхали, а він мені і каже, що комісія у них по четвергах. Ну гаразд, думаю по четвергах так по четвергах-приїдемо. А сталося так, що за два тижні він наші документи не передав на комісію, ми пробули в лікарні цілий день. У нього були пацієнти і ми чекали поки він напише нам епікриз, потім я бігала по кабінетах підписувала і ставила печатки, а врешті-решт він призначає нам день комісії в останній день, коли у нас закінчується висновок. Обгрунтовуючи тим, що у них дуже велика черга. Наши документи у нього просто пролежали два тижні. А навіщо ми тоді втрачали ті два тижні, якщо це можна було зробити все відразу, якщо знає, що така велика черга. Та ще дивиться на мене з неповагаю та невдоволенням, наче я до нього додому прийшла. Я просто шокована з нашої системи. Та ще й Ксюшу тягла в таку далечінь, вона просто просиділа цілий день у колясці і намучилася. Я… У мене немає слів!! Я два дні як на голках, їздила до завідувачки, просила, щоб вона нас взяла раніше, але вона відмовила, каже, що дуже багато людей, на один день комісії 36 дітей, от і все. Але я ще не заспокоїлася, думаю, що ще можна зробити. Мій шок в шоці!

Миру нам всім і перемоги!

Надходжень не було!

Реабілітація біля центру «Промінь» з 19.10.2026 р.

ПОТРІБНА ЗІБРАТИ: 43 700 грн
+ (20535 грн борг)

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

tanya24 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:55.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts