Вимочував корінь вишні (або черешні) з 15 грудня 2008р. Так як замочував з деякими "порушеннями"

самого процесу (поклав корінь в 40л. виварку і деколи тижнями не міняв воду (вонь, між іншим була ужасна, слава Богу жінка з хати не вигнала

)) то маю питання.
Блаженного дня 17, місяця березня, 2009 року я помітив, що моя коряга НАКІНЕЦЬ втонула. Враховуючи що до процесу вимочування, для більш легкого знімання кори, я її виварив в розчині солі - чи треба її перед посадкою в акваріум ще виварити просто в воді (якщо треба то скільки часу)? Чи є самостійне "потоплення" коряги в ванні з водою ознакою "готовності"

Тест на окраску води буде проходити сьогоднішної ночі в ванній, але читав що деякі люди взагалі не дивляться на такий показник як зміна кольору води.
P.S. насправді вимочувалось 2 корні, для основної банки, і маленький для креветочника. Чи можна відразу кинути коряги в обидва акваріуми, і чи варто спочатку "випробувати" корні в "старому" акваріумі, а вже потім маленьку перенести в креветочник. Креветочник запущений 15.02.2009р. і зараз в ньому ДОФІГА нитчатки. Коротше кажучи переживаю за вишеньок.