|
21.04.2009, 16:08
|
|
Клуб мастеров
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 2.967
сказав Дякую: 780
сказали Дякую 1.272 раз(и) в 598 повідомленні
|
Re: Украина. Продам отражатели (недорого)! ===www.aquaforum.ua===
Fishman_tv, Велике дякую за відбивачі! Якість виготовлення на високому рівні, акуратна упаковка, явно відчувається збільшення світлового потоку в порівнянні з тими відбивачами, які в мене були до цього (з каналізаційної труби). Замовляв алюміній по своєму другому профілю.
Schweps, Форма профілю залежить від завдання і умов, в яких відбивач буде працювати. Якщо потрібно максимально сфокусоване світло - тоді профіль IgLa, якщо допустиме (або бажане) розсіювання, тоді профіль IgLa2. Для максимального сектору розсіювання - профіль Schweps. І звичайно профіль треба вибирати виходячи з наявного місця в кришці.
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую IgLa за це повідомлення:
|
|
21.04.2009, 17:32
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Харьковский массив
Дописи: 195
сказав Дякую: 201
сказали Дякую 137 раз(и) в 66 повідомленні
|
Re: Украина. Продам отражатели (недорого)! ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від IgLa
Schweps, Форма профілю залежить від завдання і умов, в яких відбивач буде працювати. Якщо потрібно максимально сфокусоване світло - тоді профіль IgLa, якщо допустиме (або бажане) розсіювання, тоді профіль IgLa2. Для максимального сектору розсіювання - профіль Schweps. І звичайно профіль треба вибирати виходячи з наявного місця в кришці.
|

Именно об этом всем я и говорил. Я разрабатывал отражатели лично для своих нужд и конечно не для всех они будут интересны. Но, возможно, кому-то и пригодится 
Размеров профиля IgLa2 у меня не было, поэтому не могу ничего сказать по этому поводу.
|
 |
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:10.
|