|
27.06.2009, 11:22
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Мариуполь
Дописи: 90
сказав Дякую: 59
сказали Дякую 90 раз(и) в 29 повідомленні
|
Re: Изготовление акваконтроллера ===www.aquaforum.ua===
bmw, Спасибо буду подгонять, взрывов и к.з. я не люблю
померил на 32 ноге (AREF) 2,5827В, это наверно многовато должно вроде быть 2,560В или это не критично?
Цитата:
Допис від Starcomputer
Выньте батарею
|
отключил аккумулятор, на клеммах 4,271В, значит перезаряд
|
|
|
27.06.2009, 14:53
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 143
сказав Дякую: 33
сказали Дякую 90 раз(и) в 51 повідомленні
|
Re: Изготовление акваконтроллера ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від KostyaD
померил на 32 ноге (AREF) 2,5827В, это наверно многовато должно вроде быть 2,560В или это не критично?
|
У мене на 32-й нозі 2,52В, думаю, що від цього не залежить, але якщо є бажання можете спробувати погратись з AREF.
Цитата:
Допис від KostyaD
Вот блин, он уже немного подпух 
|
Це вже пройшли незворотні зміни в структурі елемента, впала ємність і зріс внутрішній опір, думаю, батарею потрібно замінити...
Читати всім!!! Категорично НЕ ставте літієвих батарей, тільки нікель-кадмієві або нікель-металгідридні, вони легше переносять глибокий розряд і перезаряд і не набухають і не вибухають! Проте у перших присутній ефект пам'яті, їх потрібно інколи розряджати до 3,6В і заряджати під зав'язку. Нікель-металгідридні частково позбавлені цого недоліку, але і їм потрібно деколи розряджатись повністю.
Я заміряв споживання від батареї. В перший момент 32-35мА, за хвилину падає до 3.5мА. Звичайної повністю зарядженої нікель-кадмієвої батареї ємністю 300мА/год вистачить на 80годин автономної роботи процессора. Думаю ні у кого на такий тривалий термін не виключають електроенергію  .
Я собі поставив ось такий, ціна всього 27грн.

Востаннє редагував bmw: 28.06.2009 о 20:44..
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:11.
|