|
28.07.2009, 13:51
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 222
сказав Дякую: 646
сказали Дякую 221 раз(и) в 94 повідомленні
|
Re: криветочник на 20л ===www.aquaforum.ua===
 Спасибо! Мне ваш аквариум очень понравился, очень хочется повторить наращивание мха на деревце. Скажите пожалуйста вы со2 подавали в ваши 20 литров? Удобрения лили? Если не секрет расскажите пожалуйста!
29.07.2009, 00:48
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: львів
Дописи: 233
сказав Дякую: 1.506
сказали Дякую 944 раз(и) в 154 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Анечка
 Спасибо! Мне ваш аквариум очень понравился, очень хочется повторить наращивание мха на деревце. Скажите пожалуйста вы со2 подавали в ваши 20 литров? Удобрения лили? Если не секрет расскажите пожалуйста!
|
Дякую за теплі слова, насправді це просто розсадник для мохів, в якому ще й до того живуть креветки, ніяке СО2 не використовую, УДО по мінімуму якщо не забуду...... Анечка якщо Ви не полінувались знайти і викорчувати корінь винограду повірте така дрібниця як виварювання, вимочування для Вас це просто дрібниця в аквасправі... Кожна поїздка з сімєю на природу перетвориться для Вас в приємний відпочинок, на кожний камінь Ви подивитесь зовсів з іншої сторони як це робить arelav, cocon @ co.... Всі мої поїздки на річку, озеро закінчуються здобутям нової коряжки (якими я стараюсь ділитись з однодумцями), чи фотографуванням наших Карпатських мохів...Так що Ви на вірному шляху, отримуйте задоволення від улюбленого хоббі  
|
|
|
cказали "Дякую" biabuchja за цей допис:
|
|
20.07.2010, 01:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: львів
Дописи: 233
сказав Дякую: 1.506
сказали Дякую 944 раз(и) в 154 повідомленні
|
|
|
|
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую biabuchja за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:41.
|