Оскільки маю деякій досвід благодійного встановлення акваріумів силами форумчан, у мене відразу виникає декілька запитань.
А та банка взагалі ціла, не тече, Ви перевірили? Давно вона у них там порожня стоїть, і чому порожня? Може, їм уже хтось робив такий подарунок, але через невміння і небажання працівників за аквою доглядати, усе там благополучно дало дуба? Хто буде доглядати за аквою після її встановлення, купуватиме корм, мінятиме лампи, чиститеме фільтр і т.д.? Є там людина, яка візьме на себе зайвий клопіт і триматиме все в порядку? Вони взагалі в курсі, що аква, це не картина чи телевізор, а "живий організм", за яким потрібен ПОСТІЙНИЙ ДОГЛЯД, і який потребує ПОСТІЙНИХ ВИТРАТ? Може, варто для початку з"ясувати ці питання, а потім вже кидати клич на форумі?
Далі, що з обладнанням, кришкою і світлом? Воно збереглося, чи його взагалі не було? Якщо немає, де воно візьметься? Гроші на купівлю вони виділять? Бо обладнання - це не рибки-травички, які у багатьох є зайві, це трошки коштує...
За цими параметрами, виходить, акваріум десь 176 літрів, мінус грунт і т.д., чисто води десь 155-160. Погуглила про манагуанську цихлозому
http://www.american.cichlids.ru/arti...t_id=270&cat=6. Ростуть до 50см.
сения, Ви впевнені, що це риба для такої акви?! Ви самі-то гуглем скористалися, коли про населення вирішували?
Манагуанские цихлазомы и растения НЕ СОВМЕСТИМЫ(С) Для чого Ви збираєте рослини (принаймі, дякуєте тим, хто їх пропонує, значить, збираєтеся брати)?
В связи с тем, что данная рыба очень прожорлива необходимо обеспечить мощную механическую и биологическую фильтрацию.(с) Якщо у фонді є лише пуста банка, і судячи з усього, тільки бажання знайти когось небайдужого, хто їм решту забезпечить нашару, чим Ви збираєтеся здійснювати "мощную механическую и биологическую фильтрацию"? Форумчани, звісно, люди добрі і не дуже скупі, особливо що стосується допомоги дітям, але навряд чи Вам хтось зовнішній фільтр так запросто подарує... І обіргівач з компресором:
К параметрам воды не критичны, но, по рекомендациям специалистов, оптимально: PH=7,2, t=26-28°С.(с)
Вибачайте, не хочу Вас образити, Ви хорошу справу збираєтеся робити, але, на мій погляд, Ваш підхід виглядає несерйозно для такого задуму: Помогите запустить аквариум для благотворительного фонда"Асперн"
Размер банки 70/42/60.
Запуск 11,10,09.
Я уже даю грунт.
Я у Grey брала манагуанцев и купила брюлей и хочу поделиться.
помогите соседями
Жду предложений.
Є порожня банка, (невідомо, чи ціла), Ваш грунт (скільки?), можливо, рибки, які, ІМХО, туди не дуже підходять, і бажання зробити добру справу. Вибачте, але виглядає трохи схоже на "извините, люди добрые, сами мы не местные, вспоможите, кому чего не жалко, дай вам Бог здоров"я"....
Цитата:
Допис від сения
На самом деле этот фонд занимается помощью малообеспеченным и неполным семьям кому интересно можно посмотреть в Google.
А сама аква уже стоит в самом фонде только пустая.
|
А така відповідь, на мій погляд, це взагалі неввічливо. Кому інтересно - це, в першу чергу, Ви зацікавлені, раз просите форумчан про допомогу. Значить, і інформацію повинні усім, хто запитує, надати Ви. І не просто погуглити, а, бажано, зробити власне фото і Центру, і банки. Добре було б і телефон та адресу вказати, щоб усі бажаючі могли переконатися, в чому захочуть. А то, випадки різні бувають
http://www.aqa.ru/forum/vt122462